födelsedagspresenter

nu var det så längesen jag fyllde år och så mycket som hänt sen dess att det känns som ett helt annat liv. men så hittade jag lite bilder i min kamera på födelsedagspresenter som var fina så jag tänkte visa dem. först en stor ros från farmor och farfar och en utflyktsdag till utö med dem när våren kommit vilket den gjort nu och vilket vi alltså ska göra i helgen <3

jag fick en födelsedagspresent från novellix också de visste nog inte att det var min födelsedag men dessa kom prick på dagen. jag var ju smällsjuk i födelsedagsveckan så jag läste dem i ett svep. favvon var bodils men jag gillade alla läs dem! älskar också att det är nakna män på omslagen av novellen skrivna av coola kvinnor

jag fick en skivspelare som går att koppla till våra högtalare!!!! av mina föräldrar så nu kan jag lyssna på skivorna som stått och dammat sen den förra blev paj. spotify är ju livets uppfinning men det går inte att titta på fina sleeves på telefonen samtidigt som en lyssnar ju

av ida och jonas mina chefer fick jag en little brother. det är verk av gösta wessel som följer en med blicken vart än en går.

men inte på ett läskigt sätt utan på ett snällt sätt. älskar den!

och så fick jag också en resa med min mamma <3 ska bara våga begära semester efter att just varit i mexico och snart åka till barcelona hehe

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *