semesterdagbok II – målerås

förmiddag på sågaretorp och vi plockade hallon kastade frisbee och planterade en ormbunke från skogen i en kruka vid trappen. spelade spader dam och badade med pappa fanny och jesper innan vi sa hejdå och åkte vidare.

 vi kom till målerås i går kväll till ett hus med vatten som inte funkade och som typ håller på att falla sönder (det ska rivas om en månad och byggas nytt). vi får gå och hämta vatten det är okej det är den mest harmoniska platsen som finns och en vill ändå äta utomhus. 

   hallon från sågaretorp blåbär från här målerås och jordgubbar och ikaffe från ica. perfekt frukost. bada och ligga i hängmattan. vi gör inget vi kommer att bli ihågkomna för när vi dör. jag har kutat runt sjön på sviktande språngbrödor och rotiga barrstigar två gånger och dragit med mig stackars johan som är halt en gång på en prommis. det är så fint kan ej få nog.

   

har lärt mig saker som jag kanske kommer glömma snart till exempel att “ica” är ordet när “incastad” är ledtråden (oklart men korsordstidning 10kr) och viktigare saker som att det finns 14000 kärnvapen i världen och för var dag som går blir risken större för att de används; avsiktligt eller av misstag på grund av till exempel bristande kommunikation (beatrice fihns sommar i P1. nobels fredspristagare och chef för ICAN: international campaign against nuclear weapons. LYSSNA)

i morgon ska jag duscha för första gången på flera dagar kanske jag klär mig i andra kläder än de jag haft de senaste två dygnen vi får se. puss

 • Linnea

  Så mysigt och fint. Och stöttar helt att du inte duschat på flera dagar och går i samma kläder, sommarlivet ju!

  Tycker om din blogg så mycket Sara! Tack för alla vackra bilder och texter och ALLT som jag och alla med mig har fått ta del av dom senaste åren.

 • Hanna

  Håller helt med föregående talare! Älskar din blogg! Blir så inspirerad till allt av dina bilder och texter!

 • Kristin

  Jag sa hej till dig i en toalettkö på Popaganda förra året och lovade att lämna en internetkommentar också, men den har liksom uteblivit. Här kommer den iallafall, också som ett instämmande till övriga kommentarer. Jag tycker så mycket om den här platsen och allt det du delar med dig av. Vill alltid se, höra, göra, tänka, lyssna, prata extra allt när jag har varit här inne. Det är en sån härlig och stor känsla. Tack Sara och fortsatt fin, skön, snäll semester till dig!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *