första veckan & vardag & slott

förra veckan första veckan i stan. det kändes som den längsta veckan någonsin. lite för mycket lite som för vanligt men också lite skönt med vardag och rutiner igen. jag har dock redan hunnit boka in tre konserter och en resa. det är viktigt med saker att se fram emot när det blir höst det är sen gammalt.

fick ett sug att ordna och reda. äta hemlagad mat. så jag har bokfört betalt skatt och rört i en risotto. lagt mig i tid och läst i sängen innan jag somnar. försöker vara lugn i det vardagliga och tråkiga och långsamma på kvällen.

men i helgen fick det vara nog med vardag en tröttnar ju snabbt så vi förlängde vår semester något med en natt på slott. vi fick det som tack för att vi passade katten jane i ett halvår. så otroligt generöst av de äkta husse & matte.

vi kom hit till häringe slott i på eftermiddagen i lördags

drack ett glas vin & läste en bok & kollade på en snygg man

jag tog min halte pojkvän i den kryckfria handen och gick ned till sjön innan middagen. i övermorgon ska han äntligen få sin (andra) magnetröntgen. hoppas de hittar vad felet är nu så jorken kan gå ordentligt snart <3

*dagens outfit* inklusive plåster på smalben due to skada från bad i årstaviken

vi åt trerätters men maten var verkligen inget vidare. jag skulle få en zucchinirösti till förrätt och det visade sig vara några slamsor blöt zucchini i en hög på lite pumpapuré. så inga bilder på maten får ni men på fint tak genom massa speglar i varje fall. speglar är tydligen bra när det spökar! vi träffade inget spöke dock

men slottet var fint i varje fall! verkade ha bott nån som ville skryta med hur bra den va på att döda djur där

vi kollade runt efter vi ätit. johan framför en väggbonad

torsten kreuger var inte adlig egentligen så när han skulle ha ett vapen så blev det med murbruk och passare för han var arbetare

gotiska rummet

gt + schack en ny kombo i mitt liv

johan lärde mig

men jag blev lite rastlös och körde taktiken ”gör nåt bara så det händer nåt och förhåll dig till ditt drag efter” hehe. vann tyvärr inte på det

morgonslott!

ett bibliotek i vilket en hämtade frukost & en utsikt till vilken en åt den

morgonjag lite matkomig efter våffla med grädde och sylt

vi gick ned till vad som jag minns hette rondaten men som jag vet hette nåt annat men som var så fin. tänk att ha en sån här cirkel av igenväxt i anslutning till sitt hem att kunna promenera runt runt runt i utomhus medan det regnar utan att bli blöt. det vill jag ha.

sen låg vi vid poolen på förmiddagen. jag simmade en längd hehe.

innan vi åkte hem igen så gick vi runt i fruktträdgården och jag pallade ett äpple

sen var det slut på förlängning av semester. för nu.

 • Karin

  Rotundan kanske?

 • Saga

  Tycker så mycket om ditt sätt att skriva på!! Känns som att få ta del av en annan människas tankar, på ett ärligt och transparent sätt. Häftigt!

 • annika

  fin du är Sara <3

 • Junifer

  Hade en kompis som fick plötslig svår värk i ena knät, var till olika läkare, röntga, ingen visste vad som var fel. Fick sjukgymnastövningar som det bara blev värre av. Hon gick till en kiropraktor, hoppade upp på britsen och han utbrister: ”ja det är ju ganska tydligt vad det är för fel, dina tår pekar ju lite snett för att knät ät ur led!”
  Ur leeed fatta, varför såg ingen läkare det? Den lades tillbaka i rätt läge men tack vare sjukgymnastiken har hon fått bestående skador i knät så det kommer aldrig bli riktigt bra🙁 Kontentan, ge er inte och sök hjälp från olika håll! Hoppas det ska bli bra!!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *