veckan var:

— gå upp en timme tidigare en morgon och oj vad mysigt. lyssna på musik hinna diska frukosten fundera på vad jag ska ha på mig bara fundera på vad jag vill göra inte göra allt i den ordningen jag måste för att hinna.

och ta en dagens outfit-bild i orutinerad form. det var länge sen nu

— köpa något på ebay för första gången. jag fick en oväntad inkomst och bestämde mig för att unna mig. det är en lampa det var struligt och svettigt men jag fick den! dock är den inte skickad än så peppar peppar osv för att undvika jinx

dessa skor köpte jag dock förra helgen på loppis för en tjuga men digital

— träffa alicia för andra gången på kort tid men sista gången på lång tid. hon flyttar till paris för en termin!!! ska en hälsa på i mörkaste november eller vad säger ni. med på köpet i träffandet fick en erik madde och johan och vin på vina

visade johan denna bild och bara kolla vad fina ni är och han bara *couple goalz*

– ha sophie på sovaöver och titta ett dukat bord men utan mat ni kanske får se i veckan vad vi åt för jag fotade med riktiga kameran den dagen:

— se en hel serie från början till slut! the end of the fucking world. se den! fett fin mörk/britt/drama/komedi. tre kvällar var jag hemma denna vecka och inte johan. det är mycket för att vara mig att vara hemma och mycket för att vara han att vara borta.

middag ätes alltid vid soffbordet rip hållningen. 1. blandade goda grejer 2. carbonara med soltorkade tomater istället för bacon & 3. majssoppa med bönquesedillas

— gå på fotbollsmatch med johans föräldrar morfar och farföräldrarna mina.

jag farmor farfar hejar <3

— träffa dexter en väldigt söt taxvalp samt äta pizza med sofia & olle

och dricka drinkar i oerhört fin färgskala också

— och så det mest otippade kanske: spela the sims! gud vad jag känner mig mindful som spelat dataspel. det blev en sim som ska försöka leva på sin konst det är alltid på gränsen till att hon inte kan betala räkningarna men hennes lyckomätare är alltid på topp <3

fin vecka det var ändå.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *