min present till mig själv

vad är det som står där i hörnet och lyser? kanske ni inte alls undrar jag vet inte hur bra koll en har på andra människors ljuskällor.

för mig är den alldeles extra speciell faktiskt. en likadan stod i skyltfönstret till en av de dyrare vintagebutikerna i mitt kvarter hela sommaren. jag gick förbi den gång efter gång på gång efter gång men ville inte ens gå in och fråga och få mitt hopp förstört. men en dag gick jag in ändå. 3 och ett halvt tusen. nä vet ni vad så mycket kan en ju inte lägga på en lampa. googlade snabbt på namnet som var angivet och sen la jag den i facket i huvet om sånt jag ska glömma.

MEN så. efter sommaren fick jag en bonus av jobbet. sophie sa till mig ”sara … ska du inte köpa lampan till dig själv.” ”jo.” sa jag ”jag gör det.”

vi var till och med i närheten så vi bara stövlade in i butiken. och där var den inte.

SÅ. nu skulle jag vilja tacka googlegudarna som hade sparat min flera månader gamla sökhistorik. jag skulle vilja tacka sophie som introducerade mig till ebay. jag skulle vilja tacka säljaren som till slut efter att ha trott att jag var en spamrobot och efter att det egentligen inte ens först funkade med frakten att den ändå till slut sålde den till mig för 100 dollar fastän hon först begärt 150!!!!!!! jag vill till och med tacka tullverket för att tullen inte ruinerade mig. jag vill tacka kenneth på katarina elektriska som bytte elen bara på en dag och jag vill även tacka åhlens som hade lampdagar och gav mig rabatt på lampskärmen.

jag har den till slut. tack för min finaste grej

tack till min finaste grej för att du lyser upp i kvällens mörker

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *