snälla johan

johan på babasonic när vi var arton

du vet också att det känns så schablonartat. att om en fick ”snäll” som beskrivning på alla hjärtans-dag-kortet som var obligatoriskt för alla i klassen att skriva på var ju för att det inte fanns något annat att säga. intetsägande. det vore som att säga ”lagom”.

men det stämmer inte när det är sant. det är den egenskap som jag höjer över alla de andra skulle jag säga. snäll betyder inte fadd. snäll betyder god.

du skulle aldrig medvetet göra ont förminska eller håna aldrig någonsin.

i bland tänker jag att du är för snäll för ditt eget bästa om det ens går att vara det?

minns en gång när du försökte börja prata fotboll med en full person på en spårvagn alldeles bara för att du var intresserad och plötsligt så ville han slåss och du förstod ingenting och det slutade med att alex ville slåss istället för att försvara dig. som av missförstånd. när en är snäll får en kompisar som vill försvara en

grattis på födelsedagen mitt hjärta. tack för att du finns och för allt du gör för mig och för allt du ger mig varje dag. tack för att du är så snäll.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *