några helgsaker

första helgen sedan jobbet började igen. det var en lugn halv vecka på jobbet men ändå skönt när helgen kom för det är ju svårt att vänja sig vid att inte vara ledig och hänga med johan 24/7. jag (vi hehe) fick DN på helgen av honom så vi har ätit våra varma mackor långsamt och stökat med stora tidningssidor. så mysigt. har inte klarat hela korsordet ännu dock.

 solen sken i nyårsrester

 och nisse var gullig som vanligt i knät

 kolla den nosen alllltssssååååå.

det var sol ute så vi var i den.

 gick och andades djupt längs med vattnet vid årstaviken och bara sa om och om igen till johan KÄNNER DU HUR SKÖN LUFTEN ÄR. jag har börjat youtube-yoga i veckan det kanske är det. hehe. jag som aldrig tränar. hittills känns det väldigt skönt och bra och allt vi får se hur länge det håller #newyearnewme

 korsade söder tillbaka från hornstull och fikade med johans päron på gamla konditorit vid mariatorget inte nåt av de hippa nya kaffeställena. det gillade jag.

 i går kväll så hade vi italiensk middag för erik och madde. de fick burrata och hemmagjord tortellini med hasselnötspesto och smör och så kaffe affogato till efterrätt. + fiatchoklad.

precis innan madde skrattade så hon grät <3!!!!

annat: jag köpte en a-linje-blus med hög båtkrage för 99 spänn från myrorna på hornsgatan.

och har gosat med nisse kollat på lavan i lavalampan och fikat med min bror och ida och nyss kom sophien på söndagsmiddag. lasagne med massa ost. vår ostkonsumtion har gått upp hundratals procent sedan ost och chark öppnade på renstiernas gata (massa god ost till bra priser så det är ett tips). så lugn och fin helg nu är jag peppad på nästa vecka. puss

8 kommentarer
 • Ajli

  Jag tycker att det låter underbart, allt ifrån nisses nos till burrata till skratta så man gråter till bilden på er TV till att det känns skönt och bra etc.! Det blir jag glad av att läsa 🙂

 • Susanne

  vil så gjerne ha oppskriften på tortellinien!

 • karin

  älskar din blogg. tror det är min bästa. får bästa känslan av någon anledning, men också lite avundsjuk pga sån gullig katt – jag vill också !

  • sara

   men vad snällt sagt tack! och önskar jag kunde dela med mig av nisse hon e sötast av alla!

 • Hanna

  Möjligen en dum fråga men hur serverar du burrata? Jag tycker att det ser så fint och lyxigt ut att ställa fram hela på ett fat men skär då varje person bitar ur den eller ”river man” med handkraft/äter med brödbit? Jag har bara ätit det i bitar på restaurang tidigare..

  Hela den italienska middagen lät megago, jag lär kopiera rakt av! <3

  • sara

   vi köpte en 500g stor och rev den i fyra bitar och placerade på ett varsitt litet berg med skurna körsbärstomater med sherryvinäger på. rinnigt mjukt god mmmm.

 • S

  Hurra du bloggar oftare! Har saknat det! Och så har du sån bra smak, inspireras av din 70-tals stil i både sänglakan, interiör och kläder. Fortsätt blogga, du har nog många beundrare!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *