tioårsutmaningen extra massa!

tänkte att jag skulle göra tioårsutmaningen som cirkulerar ni vet när en jämför en bild på sig själv från tio år sen och en från nu. men jag kunde inte välja en när jag bläddrade igenom gamla bloggar på jakt efter 2009-bild. låt oss kolla på massa selfies av 2009-nian-till-gymnasiet-sara istället.

den rosa peruken jag fått av min moster när jag var typ tretton var en favvo. även ljuset i mina föräldrar badrum var bra för selfies

få vita väggar att se ut som studio var också en grej

och bara lite kontrast i bilden.

hade typ fem par tudelade strumpbyxor med ett svart och ett vitt ben. hade köpt på lindex rea och använde konstant

jag började gymnasiet och gick naturlinjen med den helt naturliga inriktningen foto hehe. det får en bild på mig och min mattebok illustrera

det finns många foton från denna tid eftersom vi just gick foto. förmodligen tagen av alice. här väntar jag utanför en lektion med håkan hellström-tygpåsen på armen förstås och sony ericsson-mobben under näsan förstås

tog coola fisheye-selfies i sängen som var helt obäddad. jag blir så stressad av att se detta pga HATAR vanliga kläder direkt på underlakan. roligt att på datorskärmen kan en skymta följande foton …

många såna säng-selfies alltså. faschinerade verkligen hur stökigt jag kunde ha I SÄNGEN?

detta trick brukar jag köra fortfarande faktiskt : – )))))

artsy bild med utfrätt fönster och svår blick

och en av de första bilderna alice tog på mig som jag verkligen tyckte om. ser verkligen att jag har babyface här tkr jag lite gullig ändå

min stora röda halsduk var ett signum. den var så gosig och så ful och noppig till slut

sen skaffade jag glasögon efter att jag fått veta att jag inte får använda linser (fick en fotboll på ögat när jag var fjorton -> det gick hål på näthinnan som opererades -> har ärr på hornhinnan sen dess)

spexiga photobooth-bilder det har ju typ dött ut nu

ok här ser en ju inte så tydligt när kanske men var tvungen att ta med pga klassisk jag. svart kappa stor halsduk svarta snörskor (såg lite ut som pippi långstrump-kängor) och en brun axelremsväska. påväg med alice hem till linnet för att ha prison break-maraton förstås

och så en sista! jag efter gympan. nån måtta får det väl vara med ett inlägg med bara bilder på en själv även om det är från ett decennium sedan hehe.

och här är från i lördags alltså nu 10 år senare! lite mindre spex men tycker verkligen en ser att mitt ansikte liksom är vuxet nu? eller? har ni kollat på 10 år gamla bilder senaste dagarna? kan inte ni visa isåfall!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *