tretton nya saker

i söndags köpte jag 13 nya saker. jag och sophie skulle till ulriksdals trädgård för fika i varmt växthus och gick i skymningen under den stora månen som gjorde en mångalen. från bergshamra ut mot ulriksdals slott.

 vid bergshamra finns en second hand-butik som var öppen och vi gick in i! jag hittade fina fina glas! fanns bara tre men jag tog dem ändå. så fina glas kan en ju t ex ha som små vaser också eller är perfekt om jag och johan har 1 gäst

 25 spänn styck kostade dem. sen på ulriksdal så köpte jag tio stycken olika egenplockade tulpaner från deras självplock (efter tips från florken).

 minns inte när jag sist köpte hem blommor tänker att det är en bra sak att få tillbaka sin piff-vilja

classic: extrabild på nisse pga hon är så jävla gullig

men det var allt för nu! heja lördag

 • Elsa

  Min favoritblogg<3

 • Tove Söderberg

  Nisse <3<3<3

 • Malva

  Hej Sara! Har en liten fråga, skulle du vilja berätta vad du har gått för utbildning och liknande för att komma dit du är idag proffesionellt? Jag längtar själv efter att jobba med formgivning och det hade varit kul att höra din resa och dina tankar kring yrket! Jätte fin blogg. Kram!

  • sara

   hej malva! jag läste en kvällskurs i grafisk design på berghs och sen pluggade jag deras tvååriga heltudsutbildning som då hette ”grafisk design” och nu heter ”communication design”. fick jobb på designbyrån jag praktiserat på efter examen! första bokomslagsjobbet (gör ju dessa utanför mitt heltidsjobb) fick jag av att min vän flora ville att jag skulle göra hennes och hennes förlag gick med på det. efter det har jag fått mer jobb från dem och andra förlag som sett vad jag gjort! kram

 • elin kallin

  alltså nisse 😍😍😍

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *