lite lördag mycket söndag

ett inlägg med många bilder hemifrån. jag är en så hemmakär person har jag förstått. intensiva veckor gör att jag måste vila och det gör jag bäst hemma. såhär var slutet av lördagen och så söndagen i helgen:

 den här gullisen + erik kom över och drack vin med oss

joris

en flaska till? ok en till.

 på söndagsmorgonen hade jag på mig min rutiga skjortjacka

 och så gick vi ut det kändes lite som vår

 vi gick ut på visning! trots hemmakär kollar vi på att kanske flytta större. vi har bott här i fem år nu och johan försöker övertala mig att det finns bättre men jag älskar ju hemma så är lite tveksam hehe. var dock i en asfin lägenhet som en verkligen vill bo i men som vi inte har råd med jaja

 sen gick vi och flyttade väggar lade in badkar och möblerade läggan som inte blir vår i huvudet. det är alltid kul

 när vi kom hem var det sol inne också. sker inte allt för ofta såhär års ventil

plötsligt satt tim vid vårt köksbord

han hade bakat megagroda kakor som han bjöd på

satt och snicksnackade och drack kaffe en lång stund. nisse gick från sin lille bädd och kom och satte sig i mitt knä istället. älskar när hon gör så <333

sen lekte vi. nisse = den mest fotade katten i livet

sen plötsligt satt en yrsa i soffan. vi gick igenom hennes nya hemsida som jag och johan har hjälpt till med men mest bara pratade vi igen oss och hängde. så gosigt love her asså

när yrsel styrsel styrt sin kos hem så gjorde jag och johan tacos till söndagsmiddag. med stekt majs och mangosalsa och avokado. vi delade en go öl sen gick vi och köpte lösgodis

 och promenerade hit för lite bio som avslut på veckan.

 vi såg aniara som fick 3 av 5 av jorken! jag tyckte om den. älskar ju rymdfilmer och det var annorlunda att se en svensk. tyckte om att det inte var så future eller fokus på scenografi och klädsel. kändes närmre på något vis och gav väldigt mkt ångest (det förstörde det dock lite att jag läst några dagar tidigare var de hade spelat in de flesta scenerna hehe). får nog samma betyg av mig men blev väldigt pepp på att läsa boken klart boken nu! puss

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *