snöndagen

alltså den snöiga söndagen den då allt blev vitt som om det snöat i sidled men åt alla håll. de plogar och plogar och gatorna är fortfarande kompakt vita med stora drivor vid mittlinjen även här inne i stan.

jag tycker om när det är en övermäktigt och vädret får styra och ingen säger emot. ett födelsedagskalas en tågresa bort blev inställt och jag och johan gled istället ned för backen och åt det varmaste vi kunde komma på: ramen på ai ramen.

& våra inställda planer gjorde oss handlingskraftiga så den insnöade dagen resulterade inte bara i ramen som en förtär utan också ramen till en litografi jag fick av johan i julklapp som varit ihoprullad och ramlös sen dess. och i en eftermiddag av att städa hela lägenheten och sen dricka varm choklad gjord på ikaffe som belöning (det måste ni prova)

varm i hjärtat att fått vara hänga med andrea lite längre än tänkt pga tågförseningarna till göteborg och lugn i kroppen av en städad lägenhet. tack snön

11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *