snöndagen

alltså den snöiga söndagen den då allt blev vitt som om det snöat i sidled men åt alla håll. de plogar och plogar och gatorna är fortfarande kompakt vita med stora drivor vid mittlinjen även här inne i stan.

jag tycker om när det är en övermäktigt och vädret får styra och ingen säger emot. ett födelsedagskalas en tågresa bort blev inställt och jag och johan gled istället ned för backen och åt det varmaste vi kunde komma på: ramen på ai ramen.

& våra inställda planer gjorde oss handlingskraftiga så den insnöade dagen resulterade inte bara i ramen som en förtär utan också ramen till en litografi jag fick av johan i julklapp som varit ihoprullad och ramlös sen dess. och i en eftermiddag av att städa hela lägenheten och sen dricka varm choklad gjord på ikaffe som belöning (det måste ni prova)

varm i hjärtat att fått vara hänga med andrea lite längre än tänkt pga tågförseningarna till göteborg och lugn i kroppen av en städad lägenhet. tack snön

6 kommentarer
  • anna

    jackan!! jag orkar inte vad den är vacker vAr kommer den ifrån?

  • Karin

    Jag var inne på Akademibokhandeln i helgen, gick bara omkring och tittade på böcker för att få bläddra i något annat än kurslitteratur. Hamnade vid ungdomsavdelningen och pekade ut bokomslag du formgivit för min pojkvän. Vill väl egentligen bara ge lite beröm för just de där bokomslagen var finast av allihopa.

  • Alicia

    Ramen på Ai ramen alltså. Skulle äta deras ramen med tofu v a r j e dag till frukost, lunch, middag OCH mellis om det inte var så att man levde på csn och är lite ekonomiskt begränsad heh

kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *