lör lör lör dag från min tele tele tele fon

i lördags var det. jag och nisse läste tidningen i soffan och drack kaffe och solen nådde oss också. läste om teorier för hur game of thrones kommer sluta medans johan målade i köket. hur många lager färg kan man måla innan det blir perfekt? var går gränsen där det tippar över och blir mani? vet inte men vi har nog inte nått den än

tog av mig pyjamas och på med det här

vi hade vid det här laget fortfarande inget rinnande vatten i köket så ville vi ha en redig brunch (som ni vet vi vill ha) så fick vi ta oss ut. det gjorde vi. finns inget så trivsamt som att vara lite tidiga till ett brunchställe och titta på sin snygga kille som sitter i snyggt ljus samtidigt som en är kanske något trött men mest lugn

 vi beställde shakes. det kan en väl göra en lördag vid 11

och annat gott vi delade

och åt upp

 sen gick vi förbi loppisen på bleck. varför köpte jag inte dessa glasögon. borde gjort det hade varit mitt nya jag.

 vi gick genom vitabergsparken som kändes vårig för marken började bli grön och johan matchade med sin blå halsduk tussarna med scilla

några fläckar av himlen matchade också scillan

 vi tog en kaffe med johans syster och morfar som fikade i krokarna. pratade om färg (mani?) och om påsk. vi ska spendera den ihop på deras lantställe. den gamla stugan var nära fallfärdig och nu står där en ny som johans föräldrar låtit bygga under vintern! vi ska inviga så det är väldigt spännande förutom att det ska bli så skönt att vara ledig också

 efter fikan och järnhandel så for jag till lidingö och alice

och fick gosa med gulliga LILL som alltså kommer vara/är (blir en det vid dopet??) min & linnéas GUDDOTTER!!!! kan ni fatta vilken ära. ska lära henne allt jag kan. ♥

 sen var det lördagskväll som var nästan precis som den föregående: middag och vin och bezzerwizzer hos erik och madde

slut på lördag som var fin

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *