bada varje dag

i fredags var min sista arbetsdag. på. fyra. veckor. FYRA VECKOR. det är ju inte officiellt semester förrän första arbetsfria vardagen (= i morgon). men i värmeböljan med tretti plus tre dagar i rad har den inletts helt perfekt:

fredag kväll var: kvällsbad med johan och göra hamburgare efter och han hade köpt en flaska bubbel till mig för att fira min semester.

lördag morgon var avancerad frukost på gården: eggs florentine. och ett korsord vi klarade helt utan fusk!!!

det var så varmt tyckte alla så jag la en kall fuktig liten handduk på en varm katt. den sötaste ever

badat med ante i årstaviken. skurit i och ätit frukt och snickesnackat igen oss.

förfestat på utegården och i het lägga med massa jag gillar innan vi gick till en prima utekväll på ett proppfullt trädgården.

och så sist men inte minst i dag: spenderat en perfekt bakisdag med att åka och bada i brunnsviken med johan innan vi åkte hem till agnes och martin och: 1. bakade pizza 2. svalkade oss i deras utespa 3. träffade deras nya lilla hundvalp!!!!!!!! ralph!!!! ni hör ju. men i dag hade jag faktiskt med stora kameran så kan visa det sen.

det var alltså smyginledningen. jag inleder semestern på riktigt med att i morgon bitti åka till småland och landet med farmor farfar och min kusin fanny. ser så mycket fram emot några dagar med lugn läsa hänga kanske plocka en kantarell och eventuellt ta en springrunda? eller förbereda mentalt. för på fredag. då. då får vi nycklarna till nya lägenheten. det är nervöst. men som johan sa nyss till mig: det är karaktärsbyggande att göra nya saker. hoppas på vidareutvecklad karaktär då. vi hörs igen. puss

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *