sara i stor värme

går på en tiodagars penicillinkur för tandens skull. tre om dan. i söndags:

piller ett tog jag i hälsingland morgonen efter floras 25-årsfest
piller två på ett flygplan kanske var vi fortfarande ovanför svensk mark
piller tre i krotien. vet inte ens vad placet heter men vi är en liten bit utanför trogir

vi är här femton personer här farbröder kusiner och framför allt farmor och farfar. 80 & 75 firar de i år så vi tog med dem hit. hyr ett hus tillsammans och växlar mellan pool och strand. jag solar och läser dricker pina colada och känner mig lugn och trygg. spelar kort och yatzy. smörjer med spf 50. solkräm på telefonen så alla bilder blir suddiga. svettas när vi äter sen middag. jag älskar den här värmen.

läser självhjälpsbok. ska bli minimalist nu. budgetera min tid det är den valutan jag aldrig kan tradea eller få tillbaka. alla mina problem kommer lösas om jag bara rensar bland mina grejer vad skönt att lära sig det. ska börja när jag kommer hem igen.

höst och nytt och lilla nyår! 

4 kommentarer
 • Louise

  Härligt!!! Vad är det för bok du läser?? Skulle vara roligt med ett inlägg med boktips! Tack för bästa blogg!!

 • Julia

  Haha, älskar tron på nystart man kan få av självhjälp 🤩 mitt liv skulle bli fantastiskt av att skriva dagbok, lite senare av yoga och ännu lite senare av att duscha i kallvatten. Är totalt fine!

  Hoppas det är njutfullt i Kroatien!

 • Felicia

  hejjjj vad heter ditt finfina nagellack????? (din klänning är också helt underbar, eller vänta, hela du ju!)

  • sara

   heeeeej tack vad snäll du är! vet tyvärr inte vad nagellacket heter för jag gick på en salong och pekade på en sån där nagelpalett vilken färg jag ville ha bara hehe

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *