måndag kväll

alex fyller 27 år i dag! och bokklubben har funnits i fem år. vi är med i akademibokhandelns tidning till och med. vilket jubileum!

vi tog en fölsi-aw och konstaterade att det var längesen vi var alla samlade. har saknat det märkte jag. men nu är det höst och då blir det förändring visst! denna gång var det dock inte för bokklubbsprat nej det var för annat bokprat. författarsamtal närmare bestämt.

det var siri hustvedt vi skulle se på konserthuset (första gången jag är där). med henne samtalade annika norlin. kan betala pengar bara för att få höra norlins röst

men siri då! sommaren utan män var det första vi läste i BCB och så var cirkeln lite sluten. och vad jag älskade har nästan alla av oss läst och älskat så så pass att jag nästan trodde att jag läst den själv. måste göra det.

väldigt rolig och intelligent var hon siri. sa t ex något i stil med ju mer du jobbar med något desto mer du kan det utan och innan ja det är då det blir banalt. såklart!!! såklart det är så. för allmängiltigt är ju ofta banalt och det jag skapar är för mig allmängiltigt förstås. ville skriva ned vad hon sa men kunde inte lyssna samtidigt då

vill verkligen läsa hennes senaste bok nu som är annorlunda till formen med berättarjaget både som ung och gammal. minnen från framtidenden oxymoron-titeln fick mig att tänka på framtidsarkivet

nu: vill lära mig nya saker om vad som helst. mer mer kunskap in in. tack

vilken regnig underbar måndagskväll. spendera med och lyssna på intelligenta männsker

  • lollo

    mysigt vi hade det <3

  • fia

    Okej helt out of topic, men tycker nisse är den absolut GULLIGASTE katten jag någonsin sett. Så måste bara fråga vilken uppfödare hon är ifrån?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *