tillbakablickstorsdag med hjälp av gamla flikar i webläsaren

jag hade säkert över hundra öppna flikar i safari i telefonen. råkade skrolla överst och det fick mig att flyga mellan tider och platser i morse på tåget. jag som har det sämsta minnet men krampaktigt håller kvar vid minnen jag kan formulera eller se framför mig. som webplatser eller google-sökningar. och nu om jag rensar så försvinner de ju. därför skriver vi ned dem här också så får de finnas kvar lite till. extra toppar kanske extra dalar i livet tåls att visas igen

the international theatre berlin
måste varit en sökning inför när vi skulle till berlin med jobbet för att se en utställning som vi gjort formen till. vi var där i dagarna tre och gick på ddr-museum och tv-spelsmuseum och besökte bauhaus archiv. då var vi fyra nu är vi fem på kontoret och om några veckor åker vi allesammans till new york. för att besöka designbyråer och museum och framför allt för att gå på fler öppningar som vi jobbat med den grafiska formen för. samma fast helt annorlunda samtidigt. lite större

utbrändhet – tidiga tecken på symptom
måste varit när jag var helt slut bara. det var en period där jag trodde det inte skulle funka länge till. saker blir bättre i perioder. måste väl hålla koll på en själv kanske gå lite långsammare när en faktiskt inte behöver skynda. kroppen tror jag är stressad och jag kan lura den med att vara lugn i mina steg det har agnes lärt mig

vildvin
måste varit när vi var på landet en långhelg. och vi byggde en spaljé till vår nybyggda frukostbänk och jag ville ha klängerväxter på den. vi var där med två föräldrar samtidigt. målade med falu rödfärg. när jag ser den här bilden så känns allt prick likadant som då fastän det är så helt annorlunda. johan och mamma är mina sambos nu. vi bor ju med mamma i hennes lägenhet sedan några veckor och säkert lika många till nu när vår renovering drar ut på tiden

sansone beach porto ferrario
när jag och johan var i italien och letade nya stränder varje dag. på spiaggia di sansone spenderade vi en hel arbetsdag. snart ska vi spendera en hel till arbetsdag i vatten för jag fick spa i födelsedagspresent av johan i våras. nu ska vi utnyttja det på hans födelsedag. har tagit ledigt mitt i veckan vilket smart hösttrick va

laserpekare av pennmodell
det måste varit när vi var kattvakt åt katten jane i ett halvår och letade leksak. innan nisses tid. jane den största fräsiga argbiggan innan en kände henne och den mest kelsjuka när en väl blivit bekanta. ville att en skulle bära henne konstant

gran cenote
måste varit i mexiko. försökte hitta bilder från dem här i bloggen. undervattensgrottorna. men jag hade visst inte visat mer än bilder från första dagen där. den våren var så sjuk så minns inte så mycket mer än att hela min mark jag stod på sprack upp på något sätt så inte konstigt att en glömmer att blogga om resor då. hittade bilderna men känns inte lika fräscht att blogga om en resa till mexiko nu

indio kitchen
jag är inte hundra men förmodligen var det i samband med att sofia och marcus firade min 25e födelsedag för då vi åt vi på indio. jag fick en bon iver-konsert av dem i present. minns att kortet hade fler sidor där det stod BON stort först. sen ”jovi?” ”voyage?” ”nej IVER”. vet inte om jag har någon bild från då men vi tar en på dem kvällen vi skulle på konserten och åt på matateljén innan

linoprinting tutorial with emer
måste varit när jag fick för mig att jag skulle börja skära i linonium och göra prints. det var ett kort intresse men sakerna finns ju kvar kanske testar jag igen någon gång. eller så går jag in i mitt nya minimalist-jag och rensar bort öppna öglor som bara får mig att känna mig och min tid otillräcklig

här hittar du längdspåren i hemsedal
måste förstås varit när vi var i fjällen medbjudna av min farbror hela släkten. åkte skidor i mitt bästa loppisfynd ever vill inte glömma hur fin jag kände mig i den. får titta på bilder för skidor åker ju jag ungefär en gång i decenniet. på vägen hem stannade vi en natt och bowlade i årjäng minns att vi drack schlagerdrinkar i glas som såg ut som discokulor så att en inte såg innehållet. efter vi druckit flera stycken så upptäckte vi också en massa flytande döda bananflugor.

sånt kan en komma att tänka på och minnas av att vara slarvig och inte stänga sina flikar alltid

10 kommentarer
 • Sofia

  OM du någon gång skulle vara så tokig eller bli så minimalistisk att du vill sälja overallen så vill jag så hemskt gärna köpa den. SÅ fin!!

  • sara

   haha det ska jag komma ihåg och det ska du isåfall få! den får hänga kvar lite till nu för vi kommer ha plats för vinterkläder på vinden numer. snart kommer det dock bli en loppis för andra grejer så håll utkik!

 • Alma

  Hej Sara! Jag behöver hjälp!
  Har länge letat efter typsnitt som användes förr om åren i sverige, på t ex loggor eller skyltar. Har en skylt från brf i min trappuppgång som har så fina bokstäver, raka genomtjocka versaler, men har inte lyckats hitta nån motsvarighet på nätet. Har du tips på var jag bör leta? Kram från en trogen läsare

 • Linnea

  Vilken rolig inläggsidé, Sara! Jag blir alltid lika inspirerad av dina inlägg. Kram och ha en fin fredag.

 • Josefkne

  Hej Sara! Tycker verkligen om din blogg och undrar en grej om Nisse! Nu när ni flyttat till lägenhet med ballekong, är ni nojjiga över att hon ska hoppa från balkongen? Ska ni ha något nät/liknande runt som skydd (trots att det är bajsfult typ)?sånthör ligger jag och tänker på hehe.
  KRAM

  • sara

   hej Josefine!! inte så nojig har ett litet sele till henne som hon får ha om hon ska vara med ute och så har vi koll på na. tänkte inte låta dörren stå öppen om vi inte är där. KRAM

 • Ebba

  Läst din blogg i så himla många år nu och kände att det var på tiden att säga tack för att du skriver den! alltid så lugnt, fint och mysigt att läsa dina inlägg.

  • sara

   tusen tack det gör mig så glad och får mig att vilja fortsätta i många år till! <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *