några saker som hänt

skriver om hur saker känns för det finns ett stort behov för det nu. det är sådana tider men blir skraj för att publicera så visar hur saker ser ut och skriver om vad som händer istället.

 plockat svamp med johan och hans morfar. vandrat runt i rolfs skog som tagits ned till oigenkännlighet. vi hittade några nya svampställen som kunde kompensera de gamla överkörda. satt på kalhygget och åt matsäck som rolf packat ned. kaffe och bulle och äggmacka

 hjälpte johan när han skulle köpa byxor. fick vin som tack efter. tack

 ätit en rostad macka med färskost och pocherat ägg en helgrukost

bjudit in oss själva till erik och madde en lördagskväll

 sett höst

 köpt snacks efter förpackning. bästa är kanske att köpa snacks efter smak ändå

 haft en vidrig måndag som kändes som en hel vecka. kom hem till moderskeppet och sophie och carl och johan och fick en magisk gigantisk pasta att bli matad med. sen satt vi alla fyra i soffan och kollade på första avsnitten av bachelor. bachelorsäsongen är här!!! förra året sov sof hos oss varje vecka när vi kollade tillsammans. ungefär samtidigt började hon träffa carl och i år har vi bachelorkväll tillsammans allihopa <3

johan bjöd mig på spa och övernattning på yasuragi (min födelsedagspresent från i mars)

men nu var det hans födelsedag så jag bjöd på en halvflaska champagne i tandborstsglas i plast. kunde inte ta en halvdag ledigt från jobbet så fick ta två hela istället.

spenderade dagen med att gå på matiné. gå på bio med alla pensionärer. ledig när ingen annan är = extra ledig. kändes som jag var utomlands när jag bara satt på waynes coffee och väntade på att johan skulle klippa sig klart.

på spa så gick vi på ledd meditation till klangsång. svettades i bastu och ut och doppa i iskallt och repeterade tills många sällskap kommit och gått. 

sovbastu. det fanns. den kändes som en varm klippa. tvaga sig massa. ren och fin lugn och skön igen

2 kommentarer
  • Amanda

    Läste rubriken som fick mig att hålla ett andetag, hugg i hjärtat, sen läste jag inlägget o tänkte att allt var så himla fint, rakt igenom. Insåg att slaget i hjärtat jag kände först måste berott på att för många ”det har hänt nåt” och drastiska förändringar har tagit plats i livet på senaste, som gjort mig så ovanligt motvillig till förändringar överlag, vill bara att allt ska va som vanligt, tryggt och samma gamla. Inget får hända helst. Förutom såna här fina saker som svamp, rödvin och kompisar. Vackert inlägg.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *