det är tisdag

läste min blogg från i höstas och tidigare än så och skillnaden är så påtaglig. efter sommaren sa johan det är så stor skillnad mellan sara på semester och sara inte på semester. och nu: jag gillar min vardag. tar min tid på morgonen. mår så oförskämt bra är så oförskämt glad? tror inte jag är en stor skillnad längre. 

& tänketid är också arbetstid. promenerar antingen dit eller hem. älskar kicken som jag får när någon vill anlita mig. hoppas det får fortsätta så hoppas att det ska funka. tycker om att arbeten jag gjort som bara legat och förvarats på vinden har en egen plats i en hylla. i går fick jag första känslan av oj då kommer jag hinna med? men så gick jag och köpte en kalender med månadsöversikter så det ska nog gå.

tycker om att föräras floras närvaro när hon inte har skola. prata om jobb och prata om inte jobb. tänker inte säga något om jinx för jag måste bara dokumentera hur det kan kännas bra också. hellre glädjas i onödan än aldrig fira alls. <3

7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *