OPEN FOR BUSINESS!

JAPP! så är det. från och med nu är jag egenföretagare på heltid. på Firma Sara Edström görs grafisk form i stort som smått.

i tre år har jag varit anställd som designer på byrå och lärt mig så otroligt mycket av att få jobba med roliga kunder i stora utmanande projekt. det har varit hårt och kul arbete med skickliga och fina kollegor men nu byter jag trygghet mot frihet och blir helt min egen!

är 100% peppad för att få styra min vardag helt själv och 100% nervös att jag inte ska få tillräckligt med jobb. men! får jag inte in tillräckligt med uppdrag så får jag leta efter uppdrag på heltid åtminstone. och skapa mina egna uppdrag.

jag har gjort grafisk design i form av bland annat branding, hemsidor, utställningsform, förpackningsdesign, animation och bokformgivning för mindre och större företag i tryckt och digitalt format.

ni är ju mina bästa ambassadörer! hör ni om någon som behöver grafisk form — tipsa gärna om mig. eller om ni själva behöver? kanske en identitet till ditt företag? min hemsida med några tidigare arbeten (de arbeten jag gjort vid sidan om mitt heltidsjobb på byrån det vill säga) finns här:

 

→   sar.as/portfolio   ←

 

krampuss nu hoppas vi att detta går som det ska!

23 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *