söndagssammanfattning vecka 2

söndagssammanfattningen. är. tillbaka! för att allt inte ska kollapsa nu när jag ska hålla ihop mina egna veckor. bilder från veckan och min gamla veckolista kommer här:

tidig måndagsmorgon som var röd dag i kalender och på himmel. påväg till frihamnen och padel

fannyn & agnesen. mina underbara kusiner 

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
spelade padel! på trettondagsafton. samma dag gick jag på bio och såg downton abbey med agnes och fanny och drack te och åt scones helt i linje med temat. hade första jobbdagen på kontoret! lunchade med sofia. gick på bokrelease av elin perssons debutroman de afghanska sönerna. åkte till köpenhamn med johan! 

så fina tulpaner jag fick av sofia när hon kom förbi på jobbet

elin persson signerar mitt ref-ex av de afghanska sönerna. fantastisk bok som jag gjort omslaget till. ska visa er närmre nån dag

skyltfönster i köpenhamn

som inte var planerat:
spelade padel 2 mot 1  för soffen var sjuk. vanligtvis spelar man ju två mot två och SATAN vad jobbigt det var hade träningsvärk i rumpan och armarna hela veckan. badade bastu tre gånger (pga vårt hotell i köpenhamn hade helt oväntat RELAX). fikade med johans morfar och erik och madde i dag och lika ganska oplanerat (kanske lite mer) köpte jag 1 skjorta 1 par byxor samt 1 tjocktröja på stadsmissionen när jag gick dit för att hitta mig en ny kappa (fodret på min är mer trasigt än helt).  

hade kanske kunnat köpa denna jacka men var lite liten så det fick va

dagens sol! 

och något nytt jag gjorde:
GICK TILL MIN ALLDELES EGEN KONTORSPLATS. åkte tåg till köpenhamn i första klass! 300 spänn kostade det från stockholm och vi fick frukost. underbart

tog ett självporträtt på kontoret. den som är en bra internetstalker känner igen sig! de andra får ändå se snart. ska sänka skrivbordet nästa vecka måste bara komma ihåg att ta med en skiftnyckel i morgon

 veckans nisse kanske borde bli en punkt förresten. finns ju gott om bilder på henne. kolla på de baktassarna

ett tips från veckan:
klubben av matilda gustavsson som ljudbok (finns på storytel).  ett tips jag fick från flora som jag tipsar vidare om. brukar aldrig kunna lyssna på ljudbok för jag tappar fokus på en sekund men denna. obehaglig som fan förstås men framför allt väldigt bra

tåggryning någonstans mellan södertälje och norrköping

godaste maten jag lagade:
lagade mat två gånger: ena gången dan dan-nudlar (yrsa bjöd på det i förra veckan och jag blev frälst) och andra gången (i dag) hamburgare med klyftpotatis. tror nudlarna vann kanske också för att jag älskar att köpa ingredienser jag inte känner till sen innan. blev väldigt gott men lite för starkt. smaka alltid chilioljan innan ni doserar! ett till tips från mig

älskar handla på kina li och kolla på alla fina förpackningar

veckans musik:
shores av seinabo sey! bubblare: youth lagoon & beach house för att de spelades på en restu jag och johan år på i köpenhamn. vi lyssnade mkt på tillsammans för längesen så blev nostalgiska. <3

ett fint bananfat bara. på beau marche i köpenhamn

veckans känsla:
frihet? frihet. kanske lite begynnande rastlöshet.

en klädsel från veckan:
ska bli bättre på att fota mina kläder med mobilen. så jag kan fylla i denna punkt alltså. men satte på mig golvmoppströjan jag köpte i dag på stadsmissionen det första jag gjorde när jag kom hem. det visar att det är ett bra köp när en inte kan bärga sig! ett tredje tips: köp bara saker du älskar det finns för många saker i världen för att köpa det som känns tveksamt

veckans betyg:
5/5. första jobbdagarna! julklappsresan med johan som var så jävla fin. INGEN SÖNDAGSÅNGEST! inte den minsta tillstymmelse.

avslutar med en fin + väldigt god öl som vi delade till hamburgaren i dag. pom pom pash från mikkeller som vi köpte som souvenir. 5/5 får den. som veckan! så pepp inför nästa!!! puss hörs snart

ps. tusen tack för all pepp i o m att jag egenföretagar! vad ni äger. bästa bloggläsarna någon någonsin haft. ok!

 • Mari

  hurra så glad for at søndagsmmenfatningen er tilbake! <3

 • Yrsa

  jaaa hurra söndagssammanfattningen <3 min favvo

 • Sofie

  Åååjaa, elsker söndagssammanfattningen!

 • Matti

  Där flora och yrsa sitter!!!

 • elin

  jag önskar mer inredning!! vill se ert kök! de glimtar vi fått ser såååå fina ut! vill veta aaaaalllt! så kul att du blogger oftare igen, hurrahurra!! stor kram

  • sara

   haha och jag är SÅ trött på inredning. ni får i små portioner sålänge tills lusten finns igen. <3 men TUSEN TACK för peppen med bloggen. har lite mer tid till den nu när jag styr mina egna tider. kram tillbaka

 • Elli

  Hej, vart var tröjan från ursprungligen? Tycker sådana tröjor är så fina men svårt att veta hur man ska beskriva dem på tradera för att söka.

  • sara

   hejhej! den är från hm ursprungligen står det i lappen. ett samarbete med isabel marant.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *