söndagssammanfattning vecka 6

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
firade 10 år med johanen!!! och firade min pappa och bror som fyllde år. rensade/sorterade vinden. mmmm. så tillfredsställande att veta exakt var allt är

måndagssol på kontoret & min favvokollega

som inte var planerat:
gick ut och sprang. för snabbt för det gör jag alltid när jag springer själv och inte har någon som håller tempot. tänker att det kanske är så med det mesta med mig. måste ha nån som håller tempot åt mig annars spårar det ur. tog en aw med erik och madde och johan. råkade rivjärna av mig två bitar av ringfingret när jag rev en oststump (med den grövsta sidan av järnet … )

köpte en ny glödlampa till lavalampan när jag och sofia fördrev tiden inne på norrmalms elektriska. vi väntade på att lunchrestun skulle öppna

fina lp-sleeves på loppis i går

och något nytt jag gjorde:
föreläste för gymnasielever. mycket konstigt att vara på samma ”level” som gymnasielärare när en hittills identifierat sig som gymnasieelev. åt på sandhäxan. skickade in ett jobb till ett förlag som innehöll text och inte bild! fick tre strikes och en spärr på inte ens en hel serie i bowling! också en ny grej: träningsvärk efter bowling jag antar att det är det som sker när man bara kör två på en bana i en timme. eller så har jag bara blivit rumpsvag sen sist jag körde. åkte med sofia och olles bil för första gången! var på loppis i vällingby för första gången! och sånt.

johan jag och sofia + loppisfynd. saknas i bild: OLLE

marcus ida johan och pappa på födelsedagsmiddag på zink grill. pappas present hade inte kommit än så han fick en ballong i snöre av oss :-)))))

ett tips från veckan:
konx omnipollos alkoholfria öl. sofia hade glömt två kvar sen festen och de sörpla jag i mig snabbare än rimligt. smakade som en god läsk blandat med öl och kommer bli ny standarddryck för mig.

ett annat tips: kika på vad de plockat fram för gammal grafisk form i det lilla biblioteket på nationalmuseum. så fin typografi. jag och johan var där på vår tioårsdag men mer om den i veckan

yrsa på kaffe på jobbe! <3

godaste maten jag lagade:
måste varit bönquesedillasen vi gjorde i dag och åt med mangosalsan som var kvar från fredagens tacos. eller amerikanska pannkakor med massa sirap till lördagsfrulle.

ingen bild på det dock. enda matbilden denna vecka! grilled cheese och cola på sandhäxan med lattjo

veckans musik:
the strokes! de har blivit bokade till way out west så måste eventuellt åka dit nu

jag randig en måndag

veckans nisse:
så sur och så söt

något jag ångrar från veckan:
att jag inte köpte den här konstiga spegel/lp-skivan ↓

den var lite böjd men vadå man kan ju rama den! var så fin. varför tog jag en bild på den nu kan jag inte glömma den

innan spring-jag i ny loppisspegel som ska hänga i hallen sen

veckans känsla:
måste vara endorfinkicken jag fick från förmiddagens springning. jag gjorde youtubeyoga för efter löpning och när adriene sa choose & ”fyll i vad du vill” så sa jag högt för mig själv: sunday peace. fick det också. vilken kick man får av att träna ändå. gått runt och mått så bra hela dagen. är glad. kanske nåt man ska börja med

PEACE

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *