söndagssammanfattning vecka 8

hej på er! orkar inte fylla i en lista är för ärrad från hur lång tid Q&A-inläggen tar! hehe. så här kommer bara bilder från veckan:

i måndags såg jag ett fint omslag på science fiction-bokhandeln.

innan hon sa hejdå till mig och jag tog tåget hem till stockholm. hejdå ante men vi ses jättesnart!

jobbade! jag gör det faktiskt. sjukt att jag kan jobba med egna grejer och hålla mig sysselsatt. räknas att ta en bordlampaselfie eller

i tisdags kväll rev och samlade jag alla oväntat många sorter ost vi hade i kylen: gruyere parmesan chevrette fetaost mjuk getost och mozzarella

toppade en pizza med! sei formaggi fick den heta. en spinoff på quattro. några droppar hot sauce på också. EH JA va god. i övrigt blev det t ex en margherita med stekt vitlök på toppen och mozzan på efter gräddning. pappa var på middag för hans poster han fått i födelsedagspresent av oss hade kommit på posten

en annan dag så tittade jag efter fina färgskalor i min bok med grafisk design från nordkorea som jag fått av alex chrissy och lo! älskar.

fick lunch i solen! den här veckan med! tack universum för vi får sol av dig

var på möte på bonnierhuset och två omslag jag gjort stod i fönstret!

en dag matchade jag och jora

och en annan dansade flora runt på office och archie bara tittade bort och vad i hela friden håller hon på med 

en kväll var det bokklubb! alltid så mysigt. här sitter yrsa och röstar för nästa bok!

fredagskväll! middag med massa go pasta hos flora och johan! här ser ni andrea läsa oss odysséen (?) på hexameter

efter verserna for vi till slaktkyrkan och såg dolce spela. fem av fem!

 jag lånade snus av hon till vänster och mådde så illa så behövde åka hem direkt efter konserten. haha. ja ni ser rätt andrea kom till sthlm i helgen! två helger i rad fick vi vilken vinst!

 på lördagskvällen lagade jag rotfrukter med zaatar stekt aubergine med massa olja bakad fetaost med honung och pistage och så tahinikräm och paprikaröra. JA det var gott. till och med när det lagades för jag badade badkar medan grönsakerna bakades.

sen kollade jag johan och nisse på mello och efter det ladybird! se ladybird! den var fin. mello behöver ni inte se om ni inte är väldigt trötta eller har mycket tid. eller jo isåfall kanske david sundins mellanakt!

 i dag är det söndag förstås. jag hade på mig det här. blusen köpte jag på myrorna i gbg förra helgen. ska sätta upp spegeln och ta bort prislappen från den snart. nästa vecka!

promenerade genom soliga stan till hötorget. köpte inte ett jättefint bladfat på loppisen. inte heller någon flugsvamp trots att det fanns säkert flera hundra stycken i olika format. kanske tusen? lampor och prydnader. sophie frågade varför är det poppis med svamp och det visade sig vara en samlares dödsbo som marknadsförsäljarna köpt upp. en svampsamlare. gick in på  filmstaden köpte cheddarpopcorn och en liter cola och såg jojo rabbit på bio med sophie och carl och johan. jag reagerade så fysiskt den fick mig att gråta skratta och ha fruktansvärt ont i magen. älskade den.

  vi gick tillbaka genom stan tillsammans. åt tidig söndagsmiddag på pats place! sen var det slut på toppvecka!!!! nu är det bara en skål vaniljglass med maränger och hallon och granola kvar innan nästa börjar. hejdå!

  • Frida

    Du verkar så lycklig nu för tiden, det är fint att se <3

  • Elin

    Din blogg är verkligen toppenbra! Tack för det!

  • eve

    åh! är boken ”made in north korea”? verkar så bra isf! passar på att slänga in en önskefråga i samma tema: kan du inte tipsa om några böcker för grafisk design/illustration/foto etc?! om du har några såklart. vore megakul att läsa, är så lost på den biten men vill lära mig mer!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *