en klänning

när jag hälsade på andrea i göteborg så köpte jag en ny älsklingsklänning på myrorna. ”nu stänger vi om fem minuter” ropade de ut och då såg jag den. hann inte prova såklart men tog den ändå. 139 riksdaler fick jag den för. först hade jag inte tänkt visa de här bilderna för den är skrynklig och färgerna blev märkliga (ni får tänka marinblå). MEN. om en köper en klänning som används tre gånger samma vecka (då det dessutom är vinter) så måste den få ett eget blogginlägg.

skärp att knyta i midjan (den är lite stor så måste flytta knappen bara). grovt vävt tyg. nästan linne?

perfekta raka ärmar med svängrum och knappar lagom högt upp. jag känner mig så bekväm + fin i den. ni får nog se den igen! puss

 

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *