söndagssammanfattning vecka nio 

MÅNDAG
kropp i obalans men kommer på i hissen på vägen ut att jag får jobba hemma. så jag gör det. prokrastinerar visserligen lite genom att skruva upp krokar i hallen. känner mig så oerhört duktig när jag använder skruvdragare (men det är ju inte ens svårt). jag och fanny har aw på kvällen. äter bahn mi och hon bjuder mig på en öl ”till egenföretagaren”.

TISDAG
emotionell och less. det är många trådar som känns jobbiga på samma gång. jag var samma som vädret helt grått och kallt. en sån dag där man måste åka tillbaka till kontoret för låste jag verkligen dörren? och så har man förstås gjort det. på kvällen ser jag och johan amason på cirkus. orostankarna säger vet någon att vi är på den här konserten? om vi dör här och nu? och första basen och ljudet som kommer i synk tror jag är en bomb. men när pulsen min går ned är det en fin konsert. vi sitter ned väldigt bra dag för sittplats. mitt huvud mot johans axel. hela världen ryms där vi bor.

ONSDAG
tänk om man fick vara i slottet tänker jag när jag går på skepssholmsbron mot ett möte. alltså vara där inne utnyttja de gigantiska salarna. pratar med mamma på samma bro men åt andra hållet tillbaka. javisst får jag komma hem till henne på min födelsedag nästa vecka och hon har fått en allergisk chock. skickar bild på sina ögon. hon ser inte klok ut. jobbar från johans kontor på eftermiddagen och fotar technigos teambilder. mitt team (jag) skickar tryckfiler på ett omslag. johans mamma fyller år så vi äter middag ute hela familjen. indiskt. efteråt är vi hemma hos oss och johan har bakat semlor. vi monterar en minisemla till nisse fylld med smör (men hon vill inte ha). melankolisk känner jag mig. så fort jag hinner tänka eller va i mig själv så blir det emotionellt. uppe endorfinkick energi sen så jävla gråtmild egentligen inte ledsen för något särskilt nej bara rörd och skör för allt. jag är fisk och det är fisksäsong läste jag i ett forum om astrologi jag är med i. då kan det vara så (eller nåt). skönt att få en förklaring ibland

TORSDAG
snoozar superlänge. ligger mellan johan och nisse. blåser snöstorm med miljoner miniflingor över plåttaket. liksom viner. en ser att det är svinkallt även inifrån. jag jobbar intensivt och ensamt min dator och jag i mer än åtta timmar på raken sen helt utmattad i hjärnan lagar mat med koskenkorva i. hackar löken mycket mer noga än jag brukar det tar tid jag låter det ta tid. sen säger jag kan vi se en rymdfilm och vi hyr ad astra. båda blir nästa provocerade för den var så dålig??? relationerna helt outvecklade och så mycket random saker som inte behöver vara med. ligger och är irriterade bashar på filmen tillsammans innan vi somnar. men skönt att få vara i rymden i två timmar i varje fall en torsdag

FREDAG
vårdropp från taket. kvinnlig busschaufför idag igen (känner mig trygg och upplyft. alla som tagit körkort vet hur statistiken ser ut män/kvinnor i trafiken). fåglarna kvittrar och solen värmer ryggen i uppförsbacken varvsgatan. när jag går från jobbet kl 17 är det inte bara skymning. himlen är fortfarande ljus och det glöder. sofia min sofia och jag vi dricker bubbel och pratar pratar (för kort). sen julklappsmiddagen till pappa från mig johan bror och ida. pappa och jag åt två ostron var med gurkvinegrätt i och drack gin med hemmagjord tonic. när jag borstade tänderna upptäckte jag att jag tappat ett av mina favoritörhängen. 


LÖRDAG
sover så dåligt och vaknar kl 5 men kan inte somna om. med hjälp av filosofiska rummet går det. det första som händer när jag vaknar på riktigt är att johan hittar mitt örhänge på hallgolvet. han bakar frallor och kokar kaffe och jag ligger kvar i sängen och kollar på utanför där det snöar jämnt och tätt. långsamt och rakt. sirlar ned som en specialeffekt. vi är trötta och bakis på stan. jag smakråd när han handlar kläder och skrattar åt dumma saker. på konstigt och bästa sortens bakishumör. badar halvt badkar och läser halva madonna av sara vilnius. äter varje mening och tuggar långsamt. så koncis och välskriven vartenda ord där det ska. vi hackar tacos och dricker jarritos mandarin (jag) jarritos mango (han) och gör milkshake på ikaffe. somnar nästan på soffan.

SÖNDAG
det börjar med solsken men solskenet slösar vi på att se serie. eller slösa gör vi inte för transparent är väldigt väldigt bra. det blir en lång promenad i vad som känns som novemberrusk istället. tim kommer med fika som vi fikar. fixar och donar hemma. jag lagar sjömansbiff. det är en perfekt söndagsmiddag. och nu är vi i nuet på riktigt (fastän allt är skrivet i nu när det begav sig). sent det blev nu.

vinter vår och höst allt. hela spektrat på samma vecka. nu måste denna trötta parvel sova lite. hej sålänge! 

 • sofia karlsson

  åh vad ångesten låter påträngande, dumma ångest! hoppas denna vecka blir bra <3

 • Catrin

  nyfiken på vad det är för astrologi-forum du är med i?

  • sara

   det är en facebookgrupp (astrogäris och ickebinäris) som jag gick med i när jag ville lära mig. MEEEEN läser bara när det står om fiskar det är min nivå hehe

 • Flora

  underbar läsning längtar efter dig <3

 • Frida

  Fint skrivet!! <3

 • Elin P

  Vad fint du skriver sara. Ville fortsätta läsa som att det var en bok.

 • Sara

  Så mysigt skrivet. Man vill bara läsa mera. Man gillar liksom hur du ser på hur saker och ting händer i din tillvaro. Kramis!

 • Belle

  det verkar vara både upp och ned under veckan, tyngre ibland, men så är det i livet..tack för att du delar med dig. Tyckte om dina ljusglimtar under veckan också, ex smakråd vid inhandlig av kläder och skratta åt dumma saker ..det måste inte alltid vara så korrekt tänker jag, och man mår bra av att skratta och ha kul! =)
  kika gärna in på min blogg spriddetgoda.se. =)

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *