cool på balkongen

jag hade huvudvärk i går och i morse. då håller en sig hemma förstås. så två dagar på raken har jag jobbat hemifrån. mår inte så dåligt att jag inte kan jobba (och nu känner jag mig redan bra) och det är tur för det är en av de mest hektiska veckorna i firma sara edströms historia. och så en dag mindre  due to påsk på det. trodde det var måndag i går och höll på att missa ett möte för jag var ute och gick. råkade kolla mailen såg påminnelsen och fick springa hem.

är så glad att jag tog chansen att hyra kontorsplats med flora för vet inte hur det hade gått för mig om jag jobbat hemifrån hela tiden (som jag ju tänkt från början). blir lite bindgalen.

liksom går fram och tillbaka. plockar med saker. planterar om gurkplantor på lunchen. det var nog lite tidigt. överhuvudtaget för att så gurka. hoppas de klarar sig. fick en fråga för ett tag sen om jag har nån hobby? är inte typ odla en hobby? men jag är inte så bra på det. det är survival of the fittest natural selection som gäller för växter hemma hos mig.

bilderna när jag är cool på balkongen är från en gång när erik och madde kom på aw. käkade oliver och snacka skit. det är screenshots från madde som börjat vlogga! väldigt kul.

på balkongen kan man ha sina blindstyre-solbrillor = de som man inte har satt in slipade glas i. behöver inte se längre än balkongen sträcker sig när man bara ska sitta där i solen och njuta.

vet inte varför jag skulle blogga. bara säga hej antar jag. var just på balkongen igen. drack en margarita med johan på som belöning för hård jobbdag. så det får knyta ihop det hela. nu blir det tacos till middag på vad vi har hemma

krampuss ta hand om er i samhällsstormen och vädervåren. <3

3 kommentarer
  • famapa

    glad att du är på bättringsvägen! låter ju som att det kan va you-know-what. vet många som endast haft huvudvärk och sen tappat lukt och smak sinnet. är lite avundsjuk på de som fått det, och klarat sig, man vill ju liksom ha det avklarat så man kan slappna av lite. krampuss på dig med, även om jag är en främling 🙂

  • Hej

    Å var är dina solglasögon ifrån?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *