saker som hänt

jag har legat på sängen och kallat på nisse. hon har kommit som ett skott. landat med tassarna rakt på övre skalmen och glaset flygit all världens väg

har vunnit en bordslampa till hallen på nätauktion. tagit en aimo till sumpan med johan och gjort en långlunch av upphämtningen. ätit sallad på café kollat i second hand-butikerna och hämtat lampan. lampan har varit ojordad. har lämnat in lampa på katarina elektriska.

jag har superlimmat mina glasögon. jag har varit ärlig. jag har fått lära mig att olyckor förorsakade av husdjur inte går på hemförsäkringens drulle

jag har målat streck för att fylla ut en tom ram (tillsvidare). ingen varit hundra men en fått gå sålänge (det fanns bara tre ark hemma)

jag har gått i 40 min i snöblandat regn. ”bara för det regnar”-resor skulle vi undvika. fick byta hand på paraplyet och fickan och de var ändå isbitar när jag kom fram. är det värt 40 minuters iskall promenad att undvika en bussresa på 10 minuter?

passerat en läkare eller kanske sjuksköterska som kom från sös-hållet. munskydd och skyddsglasögon. tänkte att hon var påväg hem från sitt nattskift. ja kanske särskilt en sån dag när 4an är full är det värt. bryter min potentiella kedja i varje fall (kanske lättar mitt eget samvete för visst glömde jag tvätta händerna när jag kom in i går?). så svårt att vara konsekvent.

påmint mig så mycket jag kan. händerna rena. händerna från ansiktet. avstånd

vi har köpt ett runt bord via blocket. har burit det 500 meter hem. som att se johan i en gopro-kamera. det stora bordet statiskt mellan oss och sen trottoar och stad i rörelse runtom (han gick baklänges). köpt pionknoppar att ställa på. pionknoppar har slagit ut på några timmar

jag har fotat agnes stora mage. blivit gråtmild när jag kollat igenom bilderna. min agnes. blir mamma strax. ♥

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *