senaste nytt hemma

1 färgklick! lampan är äntligen monterad ett år efter att jag spraymålade den röd (innan var den i blekt guldig metall). vi köpte den på loppis för en hunka när vi flyttade hemifrån 2013. tycker den hänger perfekt över det runda bordet.

lite sliten efter ovarsam hantering och runtflytt på vinden men nu är den uppe i varje fall och vi kan ju bättra på den lite om vi vill!

tavlor. det är svårt att skaffa. vill bara ha sånt på väggarna som jag inte kan vara utan och inte bara smacka upp för att. samtidigt som jag har en tanke om att ha MAASSOR på väggarna. svårt att få ihop (i varje fall snabbt). nu har vi en på gång i varje fall! som fyller kriteriet att den är mycket åtrådd. hehe. det är ett print av Linnea Andersson via fine little day.

köpte en vit ram för det var det enda som fanns men ville ha en i trä så det löste jag med lite sandpapper. och det första jag gjorde efter att ha slipat ramen var att kraja glaset. 🙂 så nu står den här bredvid tvn i väntan på nytt glas. tyckte den passade fint i det hörnet trots eller kanske tack vare att den är så stor! får nog hänga väldigt lågt och sen ha något mer ovanför. när en nu hittar detta något mer hehe

sista grejen kamouflerar sig lite

johan har nämligen skrapat och slipat och lagat och målat toadörren. grön som tapeten!

och karmarna i mörk grön. blev så fint tycker jag.

här står jag i vår ytterdörrsöppning för att få med den ty hallen vår är inte djup inte. då gör färg mycket! och en mönstrad tapet.

det var alles för nu! krampuss!

14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *