kom å köp prints!


reklam för min egen produkt/webshop


nu finns det prints till salu i min webshop!

de säljs som sagt i set om 2

en med körsbär honungsmelon vattenmelon och druvor

& en med citrus banan och fikon

risotryckta av jeminipress i två färger på 200g lätt gultonat papper. risotrycket kan hamna lite i misspass i bland (de är tryckta i rött och blått) och färgfälten variera något = varje är unik.

de är i A4-format = lätt att hitta ramar till. man kan ha dem i par bredvid varandra eller här som yrsa har i sitt kök: i ljus ram ovanför varandra! tyckte det blev så fint. eller varför inte köpa ett set ihop med en kompis och ha en varsin hos er!!

de säljs i en upplaga om 100 st som levereras numrerade och signerade. kostar 250 kr + frakt. frågor på det? maila shop@sar.as

uppdatering: SLUTSÅLT


köp dem här ←


slut på reklam för min egen produkt/webshop


 • Simone

  köpt 🙂 🙂 så glad att jag snart kan hänga upp dem på väggen!

 • linn

  hej hej hej sara – hoppas du mår bra i distanstider! jag utbildar mig till grafisk formgivare (DRÖM) och du är en av mina inspirationer när det kommer till grafisk design. tycker du är så grym bara! och med anledning av det så har jag en fråga – och den frågan är om du har någon grafisk designrelaterad bok eller liknande som du återkommit till, eller som du tycker är din favorit som lärt dig mycket? jag känner att jag skulle behöva lite stöd i form av en riktigt bra bok, men det finns ju så himla många. du kanske inte har någon favorit? eller kanske flera? ja du hör ju förvirringen. hoppas du förstår vad jag är ute efter. kram! /linn

  • sara

   hej linn! åh vad kul att plugga grafisk design! jag ska säga att det finns ingen enskild bok som varit en gamechanger för mig eller som lärt mig något speciellt. vad lärt mig kommer absolut allra mest från att GÖRA och jobba. egna projekt praktik och ja jobb helt enkelt. kan också vara att jag ju läste på yrkeshögskola och det liksom satte grunden utbildningen var i allra högsta grad baserad på action based learning dvs vi jobbade med case. (kanske gäller från hela livet förresten från att ha »älskat att rita och fota« forever).

   men något jag återkommer till själv nu också på en veckobasis är aiga eye on design som för fin journalistik inom branschen. aiga har jättemycket artiklar på grafisk designhistoria såväl som contemporary designers. får alltid inspoboost av att höra designers prata om sitt yrke! två länkar till favvosar:
   https://eyeondesign.aiga.org/illustrator-olimpia-zagnoli-on-creativity-during-the-covid-19-crisis/
   https://eyeondesign.aiga.org/sore-popitz-meet-the-bauhauss-only-known-woman-graphic-designer/

   också hall of femmes som är ett svenskt projekt, en bokserie med tillhörande hemsida, om kvinnliga grafiska designers genom historien. läs deras böcker! https://halloffemmes.com

   massa kramar och lycka till med plugget! <3

 • Ylva

  Hej, skriver här och tackar bara. Printsen dök upp idag och de var verkligen superfina. Ska ge bort en till min tvillingbror ty färgerna är vårt älsklingsfotbollslags färger. Så passande!

  • sara

   gör mig SÅ glad att höra! tack för att du ville köpa och hoppas din bror ska gilla den med <3

 • Karin

  Åh kommer du trycka upp nya? Är så ledsen att jag missade köpa.

 • Akane n

  Hi! I love the works but it’s already sold out. (I know I am too late.) I love to read your blog almost since 6+ years, and I will buy your work next time (if you ship to Japan..).

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *