TACK & stå ut

hej! ville bara säga ett stort och hjärtligt tack för att ni ville köpa prints av mig. att de skulle ta slut redan samma dag är helt knäppt. hoppas att alla som ville ha hann köpa. jag postade i går så snart ska de vara framme i sian nya hem!

bilderna fotograferade flora den dagen de kom från tryckeriet. väldigt bra ordning på mitt skrivbord som ni ser.

men det var en sak till också som ni ju säkert har koll på: skärpta allmäna råd gällande pandemin. det är råd och man ska inte tycka men det gör jag och jag tycker att det är bra. vill verkligen tro att den enskilde personens samvete väger tyngre än förbud från auktoriteter.  vi alla måste försöka göra vårt nu. det är så otroligt jobbigt men vi måste i solidaritet till alla som jobbar inom vården och som är i riskgrupp. följ folkhälsomyndighetens rekommendationer. som något kommunalborgarråd sa i stockholm där alldeles i början i våras: nu måste vi hålla huvudet kallt hjärtat varmt och händerna från ansiktet.

2 kommentarer
  • ante

    <3 <3 <3

  • Emina

    Jag tycker ju dock att detta visar att den enskilde individens samvete tyvärr inte väger mer. Jag ser bara folk som festar och reser på sociala medier 🙁 tycker det är jättetrist och förbud behövs nog, tråkigt nog.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *