snart till salu: nya tuttifrutti-prints!


reklam för min egen produkt/webshop


hej! för att ingen ska missa är jag nu uppstyrd och gör ett förvarningsinlägg: jag har låtit trycka upp A4-risotryck i set om två. vi kan kalla dem balansakt tutti frutti!

de kommer att säljas via min webshop för 250 kr + porto för ett set om två med start på onsdag den 28 oktober. det är en upplaga om 100 och de säljs numrerade och signerade och alltså i par. tryckta på lite gultonat fint papper.

tycker det blev SÅ fint med risotrycket som hamnar lite i misspass (de är tryckta med två färger) och att färgfälten är lite varierande. känns så fint taktilt och lite organiskt. varje unik!

och de matchade mina kläder i dag när jag hämtade dem på posten också! hoppas ni ska vilja köpa <3


slut på reklam för min egen produkt/webshop


 

i dag har jag resfeber. jag hade glömt på den känslan! men jag har den nu. ikväll ska jag på en resa som tar 11 timmar. jag har packat underställ baddräkt och en yogamatta. återstår en flaska vin och färdkost till kvällen och nattens resa. fyra dagar iväg med min mamma. <3

krampuss vi hörs igen!

22 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *