photobooth!

hej på er! vad långa veckorna är nu. vad allt är likadant nu. vad snabbt jag läser slut på bloggar jag följer nu. konsumerar snabbare takt än det produceras. julia skrev om att en får jobba med extremt närproducerat content och det är verkligen sant.

de senaste veckorna var lugna för mig med jobb. de flesta pågående projekt hos uppdragsgivare. men nu är det som att alla samtidigt bara OJ just det vi kanske ska bli klara innan jul. så det är mycket men det är kul! och jag är tacksam som har att göra. att det blir mycket gör ju inget när det inte är alltid och jag håller fortfarande på att lära mig dessa perioder av lugn och perioder av hets. så som det är som frilansare.

men mycket jobb att ägna sig åt det är nog bra när det ändå inte finns något annat att göra. jobbajobbajobba. för det är ju kul mest.

övergång till: det har blivit många videomöten i år. & man måste ju på förhand kolla så man ser presentatbel ut innan man ska seala en deal briefas eller få feedback på något en gjort. så det har tagits en och annan bild. i give u: ett hederligt photoboothinlägg a la 2014 (sjukt piffig jag var då f ö).

första bilden på nya datorn! på kontoret i januari

hopp till det är sommarvarmt och jag har möblerat om så jag satt med skrivbordet mot en vägg

gick jag hem tidigt den dagen? säkert för att sitta på balkongen och ta det sista därifrån. bra beslut sara

jag och nisse när vi jobbar från köket hemma

tillbaka på office. vad brun jag såg ut här! och vinkeln gör att det ser ut som jag bara har ett bröst hehe. men en favoritskjorta. mjuk och stretchig.

också från köket hemma men en måste ju variera vilken stol en sitter på

från soffan. vad ledsen jag ser ut. undra om nisse tröstade mig den dagen

en dag i byxdress!

ser inte direkt ut att vara tagen på jobbet men var tvungen att ta med den pga ja ni ser ju. undra om min katt hatar mig

när snusnäsdukarna var färdigtryckta! och förra skrivbordsplaceringen givit så jättedålig feng shui (jag såg aldrig vem som kom in för ytterdörren bara hörde att den öppnades) att jag bytte tillbaka

mera hemmajobb. ser ni nåt nytt hära?

nya glasögon!!!

en annan dag: sol!

& närbild på mina grå strån i luggen. de förökar sig. i like it

i min favorittröja alla kategorier

att jag hittade den på stadsmissionen i början av året är det bästa som hände 2020

nä skoja men kanske inte långt ifrån.

och nu bara från senaste veckan: cool_girl_93 visar sin nya ring

och närbild på min fingertatuering/blodblåsa efter att jag klämt mig på kontorsstolen. mitt på vänster ringfinger. där har den suttit ändå rätt fint i fyra veckor nu. tvärtom mot fingertatuering i och för sig för brukar inte de nötas fort?

tänk om det varit sista bilden

då hade jag kunnat skriva en bildtext som knöt ihop det så. får verkligen kämpa med bildtexterna i detta inlägg

det är alltid ett bra trick för att bryta isen att låta nisse hoppa in i mötet.

den här är från i går!

och den här är från idag! det går inte att gissa när den är tagen men jag ska tala om det för er: k 11. när det ska vara som ljusast så kändes det som skymning.

för det är grå november och jag skriver ett otroligt babbligt inlägg men nån sate har väl även den scrollat klart internet så nu levererar jag min fair share.

MEN i morgon är det fredag och då ska jag fota spännande saker åt er för det är då det händer grejer!!! dvs jag och johan öppnar en flaska vin och äter middag hemma. hehe. som sagt: närproducerat content framöver.

puss och kram och ta hand om er

16 kommentarer
 • Linnea

  tack för fint content <3

 • Lisa

  Dä ä toppen med närproducerat. Jag har precis fått förstahandskontrakt i sthlm (!!!) och har således börjat fundera på att skaffa katt! Funderar så mkt på hur det är att ha katt! Så ett önskeinlägg – hur det är att ha katt! Hur var vardag innan hur är den nu? Hur mysigt är det hur jobbigt är det? Varför valde ni den rasen ni gjorde? Mvh nyfiken våg som behöver mkt input för att kunna ta beslut.

  • Emma

   Åh jag är också i skaffa katt-tankar så vill gärna veta!! Plus hur mkt kan ni vara borta hemifrån om dagarna?

   • sara

    har fått så många frågor om nisse kanske ska göra ett svar på dessa frågor-inlägg i videoform?!!!! med katta med så får hon säga sitt också

  • sara

   ALLTSÅ TUSEN GRATTIS TILL 1AHANDSLÄGGA! <3 kort svar: skaffa katt det äger! långt svar: kanske svarar i en videoblogg?

   • Lisa

    oj jaa wow det hade ju varit världens lyx!!! <3 Och tack den här läggan är 100% mitt ljus i coronamörkret köper allt fint jag hittar på blocket och googlar katter ungefär hela tiden.

 • Åsa

  Ja, internet är jävligt tomt. Tur det kom ett inlägg från dig + bonuslänk till gammalt inlägg! (Så det tar dubbelt så lång tid att läsa inlägget) Hurra!

 • Flora Wiström

  älskade detta faktiskt

 • Sofie

  Elsker sånne innlegg som dette!

 • Alma

  Jag är den saten! Tack för länkat inlägg också och dubbelt så mycket läsning!

 • Ulrika

  närproducerat är nice! gillar detta.

 • Elin

  Du får mig att längta tillbaks till mitt korta men härliga frilansliv. Men vet att det är slitsamt också. Nu har jag två barn och är tacksam för 9-5 anställning.
  Skulle ju egentligen skriva att jag blev nyfiken på ert kök! Står inför en lite renovering och behöver inspiration. Kan du inte göra ett litet köksinlägg?

 • agnes

  ps. ditt alfabet är med i bakgrunden på svt:s serie våra barns hemliga liv

  kram!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *