klätt!

mig! har jag gjort och gör varje dag.

en dag på kontoret! när jag kände mig liksom ON IT

och en morgon hemma. lite svårt att fota i januarimorgon

men detta är en kombo jag gillar! randig skjorta under s k arbetarjacka. som jag köpt i en second hand-butik i amsterdam (vilket fick mig att söka i min egen blogg pga restorkan. om någon annan vill så kan en hänga med på en gammal amsterdamdag här till exempel)

tisdag! loppisskjorta och flera år gamla monkibrallor

onsdag! klassisk morgon denna vecka: johan inspekterar nån list han målat i hallen och nisse leker med sig själv när jag fotar klädseln. byxor från stories rea också flera år sen. så dålig modebloggare inte aktuella plagg direkt

skjortan kan jag nog härleda till … 2015 typ? från cos. men jag har färgat den med svart textilfärg för att den skulle fräschas upp. tycker den har fin krage!

torsdag och fredag hade jag prick samma klädsel förutom att jag adderade en kepa till det redan tappra försöket att gömma hår i tvättbehov i en fläta. hehe. skjortan i utmärkt ärmvidd + längd är en vintage marimekko via emmaus. tandkrämsfläck inte vintage den är från samma morgon

i lördags tog jag på mig min favvoklänning som också känns lite japansk due to snittet och skärpet. jag och johan lagade sushi och tempura och drack sake och gjorde drinkar över video med sophie och carl. så det var väl passande!

sen var det NOG med kläder för nu! puss

14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *