ränder på längden & tvären

london på sjuttonhundratalet eller katarina bangata? jag tror inte det regnar men glasögonen är så immiga. ansiktet automatiskt återfuktat efter en kvällspromenad eller en tur till kontoret. jag tänker att det är som misten (?) som alice tipsade om. det töar uppåt.

vi slapp slask men det är så fult ute. hundbajs och ansiktsmasker och snusar i högar av grus. det är så fult.

cyklar för första gången efter vintern till jobbet men det jag sparar i resväg förlorar jag i låskrångeltid. jag fyller år om två veckor och har börjat (på förfrågan) att hitta problem i vardagen som skulle lösas med en present. ett cykellås som inte kärvar skulle sitta fint.

tur jag har utsikt över olåst cykel från mitt fönster på kontoret. tur jag har breath owl breath i öronen så stämningen är lugn ändå.

men inomhus lite mer färg. här sitter jag om dagarna. just nu jobbar jag med formgivning av två böcker är i skissfas för fyra bokomslag och designar en hemsida. roliga saker.

vill visa hur jag fyllde 70-100-ramen bakom mig! yrsa såg den (tomma ramen) och sa: AH ska du printa med din nya skrivare?

det hade jag inte tänkt. men det var ju en utmärkt idé.


skrivaren tar bara A4or så jag köpte fint lite tonat papper och gjorde ett par färgtest. sen skrev jag ut ränder på längden och tvären och lade omlott.

blev fint tycker jag! nu ska jag fortsätta med det jag var här för att göra. puss

ps. måste bara lägga till att ni ska veta att jag är helt otroligt glad i er. vilka snällisar ni är som ger komplimanger och visar uppskattning för denna plats (som jag själv kanske tycker får lite för lite kärlek av mig). den får det av er! och jag får lust att fortsätta när andan faller på. tack. ♥

24 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *