några saker var det

kom hem från en helg på floras lantställe i hälsingland nu på kvällskvisten. vi har planterat och sprungit och badat i älven (bevis). det har varit underbart. har några bilder att visa jag också. men tills dess är det några saker jag tänkt att jag vill berätta som samlats och nu blivit till en lista: 

· jag och johan spelade untitled goose game häromveckan. man är en gås som ska lösa olika uppgifter och när man spelar två är man varsin gås som vaggar omkring tillsammans. otippat underhållande att vara två samarbetande gåsar som typ ska sno en nyckelknippa från en trädgårdsmästare. vi spelade på nintendo switch men finns lite härochvar. väldigt fint och roligt spel! ni måste testa det!

· min tyghög tittar tillbaka på mig och jag vill hugga in. tror det är det vita våfflade tygets tur nu och jag har en tanke om att sy en byxdress den här veckan. med bowlingkrage och knyt i midjan. appropå sy vill jag tipsa andra sysugna att gå med i alstras facebookgrupp för att ladda ned och testa deras (gratis) kragmönster och att kika in på den nystartade youtubekanalen med alstras syskola.

· jag har lite loppisabstinens nu när man helst inte ska botanisera i butiker hursomhelst. ni med kanske? isåfall: rekommenderar att läsa julias inlägg med tips för att loppisfynda på sellpy.

· jag skrev ett brev till min brorsdotter för hennes dopdag. hon får öppna det när hon är arton. det fick mig att tänka framåt. det kommer finnas en tid efter denna tiden. jag rekommenderar att göra det. för ens egen framåtandas skull kanske.

· ett litet reklaminslag för min shop: ett begränsat antal snusisar som jag formgivit släpps i shopen på tisdag morgon kl 7. tips alltså att ställa klockan på tisdag om du är intresserad och vill hinna knipa en av snusisarna (de förra tog slut mycket fort samma dag). kommer kosta 400 kr + frakt.

· slutligen: ta en kvällspromenad från klockan 21.30. när allt fortfarande doftar av nytt. trädens blommor hälften kvar och hälften på asfalt. när fåglarna kaosar. innan det blir mörkt.

PUSS

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *