junimitt

oj! var det två veckor sen sist? jag ber ödmjukast om ursäkt för min frånvaro.

häggen har passerat syrenen nästan överblommad och nu är vi här där det doftar fläder om kvällarna. allt händer i juni. inuti och utanpå. tidiga sommarlovstider och trädfrön i luften. det är kids överallt. man märker de inte bryr sig om veckodagar nu. varmt och sommar. mycket som ska bli klart och mycket som ska varas i. vårens projekt ska knytas ihop innan semester och alla vill träffas utomhus nu när vi kan!

min cykel går genom hela stan. heleneborgsgatan till hagaparken. hagaparken till tekniska högskola med ante på min pakethållare och tekniska högskolan tillbaka hem till ringvägen. tjugo grader klockan elva svettas uppför katarinavägen.

min cykel går genom hela stan från ringvägen till nybrogatan. till mamma och till moster.

stora droppar sommarregn på asfalt. skyfall mot uteserveringens tak. mamma och moster berättar om sina föräldrar. och om sin uppväxt. det är ju bara de två. får inte prata så ofta om dem. jag älskar när de gör det. lär känna morfar som jag aldrig träffat och mormor som jag saknar inifrån och ut.

inte vill man sitta vid datorn på kvällen och helgen då när allt det händer. men vi kan titta på några inte allt men några foton från mobilen på senaste tiden:

 macke och lattjo kom med naturvin respektive bebis och vi åt pizza på balkongen.

på restaurang med förmödrarna. jag tog ängsyraglass med maräng. mamma tog en pavlova med rabarber och kardemummaglass. men moster vann med tonkakakan! den var otrolig. doma kan sina efterrätter.

suttit under en ek i hagaparken med hanna och yrsa och lo och ante. träffade sam för första gången och andrea är tillbaka där hon ska va. alltså i stockholm ♥

 alicia gav oss kål som hon drivit upp: grön och pak choi. TACK SÅ MYCKET!

jag och johan rullade pastakorvar efter insp från sandra beijer.

blev en pasta al limone! mums.

en annan dag bestämde vi att göra hamburgare till middag och hamnade mitt i skyfallet på väg till affärn. ni vet översvämmade brunnar forsande stuprör billarm går igång skyfallet. ändå lite mysigt komma hem blöt. och! efter regn och hamburgermiddag kom solsken.

vackraste stan vackraste person

drack cookie dough-milkshake och kollade på nomadland. ÄLSKADE den.

man måste passa på äta ute när det går. t ex shanti i vitabergsparken.

gärna med ett melodikryss att lösa samtidigt och i kvällsol en söndag.

nisse har visat vem som bestämmer som vanligt

och jag har ätit min favorit choklad-bar i glassform (5 kr styck på coopen!!! köpte ett lager). god men inget som originalet

 annat som hänt! nya sandaler har jag!

var lite väl djärv och tog dem till jobbet första jag gjorde. fick byta mitt i första promman efter en halvtimme.

vidare till ett riktigt fint mellis på pollenbordet: körsbärstomater biggaråer hallon och ett äpple. att allt det fanns hemma samtidigt :-O

en utstyrsel jag tyckte om så mycket att jag hade den både i måndags och tisdags

på tisdagen matchade jag och flora!

jag har badat med sofia och bo efter jobbet.

hon tog med kaffe och jag bulle. pratade gosade simmade. så skön svalka.

och tagit en bärs med simme och emelie (mina gamla kollegor). dem gillar man! mycket.

i dag var jag och flora på ett möte på östermalm. kändes som vi var utomlands när vi tog en fika på saturnus efteråt för att ta beslut och wrappa upp

vi har hållt på med ett projekt ihop denna vår som börjar materialisera sig så smått nu! följ nyck.shop på insta om ni vill lurka. där visar vi när det är dags för LAUNCH.

ja och det var också kvinnan på bilden ovan som krävde blogginlägg så hoppas hon e glad nu. juni fortsätter. med EM och allt. i morgon kommer ante hem till mig och johan för fotbollsmatch och öl och bröl och sen grilla! vilken fest. vilken grej att ha sånt att se fram emot. i junis mitt. puss

12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *