senaste veckan

hej! hoppas du ligger i någon form av hängmatta eller dylikt. vilande. här kommer ett långt inlägg om ja inget särskilt men en liten bit av allt. jag har inte gått på semester om det är det ni tror. men det kan man nästan tro. så härlig som denna helg var ja hela veckan varit. så vi tar det från då. en vecka sen.

vid förra söndagen när vi åkte hem sent från landet efter midsommar

och fick noll trafik och skymningsdimma.

kom fram till stan när horisonten glödde.

madde och erik hade gjort ett fint jobb med vattningen. klockmalvan blommade på som aldrig förr

jag hade kläder som  var väldigt semestriga fast jag jobbade. lite sommar ska en väl ha. vägra vägring av shorts i stan

boktryckta kort med alfabetet jag formgivit har anlänt! det är malmöbaserade letterpress-tryckeriet typotopia som tryckt. finns att köpa i min webshop för den som vill.

esbatis roman i söderbokhandelns skyltfönster! det var stort att se det är ju bara de finaste böckerna som ligger där. första gången ett omslag jag formgivit!

en kväll på kajsas i parken med ante

och flora som kom nybadad förbi. vi såg match och drack öl. tror det var schweiz-frankrike? flora retas för jag inte kan uttala schweiz. vet inte ens vad jag säger

lukta på schersmin på vägen hem

heta jobbdagar = mozzarella och tomat till lunch. denna dag med jordgubbar också. hett tips.

det finns ett favoritträd på gatan som kontoret ligger på. luddigt. vilet ta en bild vid det varje gång jag ser men känner mig löjlig. men en dag så var jag djärv. ett försök! därav ok dålig pose och ingen åtgärdad suddig lins. hehe

en kväll på balkongen: soffe och carl och en lasermätare

vi gjorde carbonara och syrlig tomatsallad

sen såg vi sverige slås ut EM. gjorde inte så mycket. det var en fin kväll.

en annan jobboutfit!

en tim över på grill! vi gjorde hamburgare och grillade majs.

jag hade fått smakprov på dadelmellis från ICA. de här dadelbollarna var SÅ GODA? speciellt hasselnöt och mango/passion men också lakrits. kakao är jag inget fan av. men äter dessa varje dag nu. tog med till jobbet och berättade för flora hur jag blev så positivt överraskad för det är inget som någonsin skulle falla mig in att köpa själv. nu kommer jag. bra betyg alltså

annat jag äter ja varje dag senaste veckan när jag tänker efter är glass. oftast nån gb från närlivsen vid jobbet men en och annan från stikki nikki också. här en kula saltlakrits och en kula passionssorbet.

var tvungen att fota glassällskapet också för han var så snygg

ett annat fint träd jag passerar då och då är det där lilla vid eriksdal. minns inte ärendet just denna dag kanske var det bara en promenad men på kvällen skulle jag och j ha biokväll

hemma alltså. vi bullade upp med kuddar på balkongens golv

och ställde upp datorn så den inte fick sol

biosnax: biggaråer och mineralvatten

vi såg mio min mio! första gången för mig. stor chockfaktor med ett flygande skägg över skymningsstockholm. roligt med en baby christian bale. knäppt att det är en sovjetisk/engelsk film som är dubbad?!

den fick 2.5/5 av mig. johan var lite besviken. upplösningsscenen med skurken inte alls som han mindes den. men det är väl sånt som händer med tjugo år

sen gick vi och kollade på faktiska skymningsstockholm

inte dumt där ovanför fjällgatan

en morgon: toast biggaråer och iskaffe till frukost

en varm katt. det var nog i fredags. då gick vi på bio på kvällen! med mamma och anders. gick till capitol och såg DRUK och herregud vilken filmupplevelse jag hade. kände alla känslor. grät och skrattade och ont i magen. se den! se på bio! mads mikkelsen har ett väldigt vackert ansikte också värt att se i storbild

efteråt gick vi till shanti på rörstrandsgatan och åt mycket god indisk mat

en annan morgon samma katt som vill ha klapp på maggen

mitt liv i repeat. iskaffe på balkongen och ett parti schack.

jag var klädd i blårött

vi gick ut för frukost

och melodikryss!

på loui loui med den här gulliga lilla familjen. det var hett. krysset gick OK! men vi googlade i efterhand och hade två bokstäver fel på de vi gissat. typiskt.

hem och byta om bara

för sen hängde vi vid sicklasjön med samma gäng. badade och

på kvällen bad igen men nytt sällskap. jag och ante satt vid årstaviken och var trötta ihop

hon är en fisk badar så länge. jag är snabb i och snabb ur. pratade med varandra hon från vattnet jag från avsatsen

sen tog vi en dryck och jag åt empanada och potatisomelett på café caminito. strandkänsla där

dagen därpå (på söndagen) for jag och johan ut till värmdö och johans morfar. vi gick en het vandring. rolf ville visa oss en gammal avrättningsplats haha

det var hett hett hett. rolf hade packat ostmackor och bullar och kaffe och kokt ägg.

och vi gick inte vilse per se men man kan säga att vi tog några omvägar.

så belöningen hemma med jordgubbsmuffins och glass var otroligt uppskattad.

samt de typ fem liter jordgubbar vi ”hjälpte” rolf att skörda

de blev till del av middagen tillsammans med de få kantareller vi hade stött på! mozzarellasallad och kantarelltoast med cheddar till middag

och jordgubbar med vaniljglass och smultron till efterrätt. vilken grej

sista bilden: jag har planterat ut gurkorna. går inte toppen med det jag odlar i år detta är vad som finns kvar. får se om de hinner ta sig. om det blir någon gt som förra året.  nu är det arbetsvecka igen.

mitten av den. det har varit  som vanligt men kanske lite lugnare från i dag. och nästa vecka kanske ännu lite mer lugn och kunna smygstarta höstens arbeten. så mycket roligt på gång! bokomslag som ska formges och hela formen till en fin bok för ett förlag jag inte tidigare jobbat med. ett spännande identitetsuppdrag (som jag ska på FYSISKT uppstartsmöte för på fredag! i annan stad!) och så jobb till kunder jag gjort identiteter till tidigare. + egna saker! min och floras NYCK-produkt lanseras i september och så blir det nog lite senare en höstversion av snusnäsduken.

en och en halv arbetsveckor kvar till semester alltså. har haft så svårt att koncentrera mig i hettan så det var väldigt skönt med regnet idag. ikväll ska jag klä mig i fina nya kläder och andrea och jag gå ut på restaurang. längtar. PUSS

11 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *