kläder jag burit

har tagit många bilder på vad jag bär senaste tiden. tror det är för att det är att när kroppen ser annorlunda ut än vanligt så måste jag utvärdera alla kläder på nytt. liksom hur det är fint att bära dem. och jag har varit tvungen att skaffa några nya plagg också för kan inte ha några av mina byxor längre.

köpte t ex dessa brandgula vintagebyxor på tradera! tycker om att pressvecken och sköna med mudd för magen. skjortan är från beyond retro som inhandlades inför att jag och flora skulle fota NYCK.

har också köpt en ny mycket skön kjol från monki. mjuk skjorta köpt på loppis för för länge sen. och vanliga skorna som är från adidas och som jag troooor heter supercourt.

ett par nya gravidbrallor som jag köpte när boob design hade sample sale. långa och sköna på maggen. t-shirten är min favorit-t-shirt från när konstnären linnéa andersson gjorde ett samarbete med en vintagebutik.

pennkjol!! också köpt på tidigare nämnda sample sale. så nu är jag kittad. frottépiké och jacka second hand. och skorna från adidas de också!

när jag skulle till erik och madde på kräftskiva hade jag den här spetskjortan med spetsiga kragsnibbar som jag tror är en sjuttis. byxorna är ett par kick-flare gravidbyxor med sömmar som jag fått låna från lattjo.

det här hade jag inte på mig någon dag men det är en  bonus från stadsmissionen: till vänster en lång stickad klänning som jag inte kom på om jag skulle använda så den fick vara kvar. men kom på att det är fint med långa grejer till de nya vida svarta byxorna!

till höger: en snusnäsduk från viking lines miniclub. jag hade såna som snuttefilt när jag var liten och snusade på dem tills de nästan vittrade sönder. mamma fick ringa viking lines kundtjänst för att försöka få hem fler när det blev panik. de hade slutat med dem men kunde rota fram några i ett gammalt förråd åt mig. tur att jag inte köpte till bebisen jag hade inte orkar jaga viking line om den gått samma öde till mötes som mina.

johan sa »är det därför du säljer snusnäsdukar?«. hehe. kanske.

köpte dock skjortan! med gigantisk krage och stora ärmar. den gröna mudden var till ett sömnadsprojekt som blev helt misslyckat. skulle sy provisoriska byxor till min gröna kostym men det blev tyvärr katastrof. så svårt att få fint fall med en mudd i midjan? borde behållt mudden som kjol istället

en skjortklänning från marimekkos samarbete med uniqlo och marimekkokappan.

så slutar vi där vi började: med den där monkikjolen och så något vitt och grönt och randigt.

klart slut för klädrapporteringen för nu!

11 kommentarer
 • Mikaela

  Marimekko-outfiten 👌🏼😍👌🏼😍👌🏼😍

 • Lo

  Åh så fint!

 • Mia

  🥰🥰🥰🥰

 • ellen

  otroligt fin gravidstil!!

 • Alma

  Så fint och inspirerande som vanligt!
  Ville också bara fråga, om du skulle vilja dela några rader om din upplevelse av att vara gravid? Det kanske känns alldeles för privat..? anledningen att jag frågar är för att jag själv har så svårt att tänka mig att vara gravid samtidigt som jag(och min sambo) så gärna vill ha barn… jag är bara en allmänt hispig och orolig person. Fanns det några rädslor/tvivel hos dig? Sådant som varit annorlunda än du tänk innan(positivt/negativt)? Detta kanske som sagt känns för privat för att dela i bloggen. Tack iaf för en fin och klok blogg!/Alma

  • sara

   tack! <3

   var mycket mer orolig i början (för missfall och hela grejen med att berätta och ja allt) men kom till en punkt när jag liksom accepterade att det går inte att styra någonting egentligen. och att oroa sig för att något ska ske innan det skett mår man inte bra av (märkte jag) och till slut så blev jag trygg i att om något vadsomhelst händer så löser vi det också. vissa saker går bara inte att styra. jag går inte och oroar mig för att jag ska bli påkörd av en bil varje dag ändå korsar jag vägar. det mesta som ger något kommer med en insats så kanske är det bara å våga som är grejen. <3

   positivt: det är spännande och mysigt att planera och drömma och fantisera med sin partner. väldigt roligt att berätta för ens nära som blir så glada som att ge någon en jättefin present.

   har tänkt mycket på det här med att bli nåns förälder förstås men att det egentligen bara handlar om att försöka vara en bra människa (som alltid i livet mot alla andra människor). det kommer inte en dag när man helt plötsligt kommer vara mogen och bara JA NU E JAG EN FÖRÄLDER JAG. tror det att många i vår närhet som vi kan identifiera oss med har skaffat barn och vi insåg att de ju efter fortfarande bara är … sig själva.

   kram <3

 • Yrsa

  snyggis!!!!

 • Sofie

  Ååå, fine klær!

 • Linn

  Så snygga blå/röda adidasskor! Vet du vad modellen heter?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *