pust ut

det är fredag. och jag känner mig som herre över mitt eget liv. tacksam för att jag har roliga uppdrag att arbeta med. men oj. efter denna vecka (då jag och Flora dessutom öppnade butik) är jag trött. ja jag är trött nu.

& jag mår fysiskt bra men en i grunden känslig person är gravid ni förstår hur det kan va. det svajar om man säger så. 

men är noga: äter och hänger med de mina trygga. flora varje dag vi äter matlåda i solen. chili con carne. var hos sophie och carl i går som matade med majs och vispat brynt smör och mustig gryta och god dryck. kokade köttfärssås och hade syjunta med lattjo förra helgen. har surplat varma nudlar bredvid johan. och nu kommer alldeles snart agnes och stella och plockar upp oss för en helg på landet. vi ska äta kräftor. det blir bra det.

puss & hej sålänge

6 kommentarer
 • Flora

  min älskade kollega ska lägga fötterna högt ❤️

 • Hanna - Ackribi

  Är också glad men trött av allt fint som sker i september. Nystart, nya tag, nya kapitel och så vidare. Men man får ta hand om sig själv och förebygga utmattning också ju. Äta, vila, sova, mysa. Och läsa trevliga bloggar såklart. <3

  Kramar

 • Linnea Olby

  Åhhhh varifrån är sophie och carls PERFEKTA ölglas??????

 • Jeanna

  jag blev helt såld på Spice Girls printet lattjo hade! en google sökning ger mig endast detta på en tavla med tråkigt tryck – vill du fråga var har hon köpt sin? <3

  och hoppas kräftorna på landet smakade smarrigt!

  • sara

   hej! de är gjorda av en designer som heter Eike König men det var limited edition hälsar sofia så kanske inte finns kvar. men det kanske hjälper dig för att hitta <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *