det är oktober

det är så påfrestande att ha ont i sin kropp och samtidigt vara så känslomässigt på gränsen hela tiden (förutom allt nytt som är). börjar gråta av vad som helst. av aiks tifo. av nyheter. av att se någon jag tycker om nere. att se någon som jag inte har någon som helst koppling till som är ute och springer. 

blir så fruktansvärt stress-otålig och det är mycket att göra på jobbet just nu. men det är iallafall äppelsäsong och de är billiga och goda. köpte min favoritsort aroma för 15 kronor kilot. kokade äppelkompott med kanel i och åt upp allt direkt så kokade en batch till. så gott på frukostgröten.

och man känna doften av lönnlöven. en av mina favoritlukter. sött och friskt samtidigt. FÖRSÖKER GLÄDJA MIG ÅT DET LILLA

men! det var inte meningen att jag skulle klaga. det jag skulle säga. jag skulle tipsa om en sak. mer reklam för min egen webshop än tips kanske men: på fredag den 8 oktober kl 07.00 öppnar snusnäsduksbutiken med höstens gröna färg. lite kall grön mot ljust beige botten.

förra gången sålde de slut på två timmar och jag har gjort fler denna gång men om alla som satt påminnelse på instagram vill köpa så kommer de inte räcka. så min rekommendation är att vara i god tid om du vill knipa en alltså! kommer vara samma pris som sist: 400 kr + frakt och alla som köper på släppdagen (alltså nu på fredag 8 oktober) kommer få med ett boktryckt fikon-miniprint i leveransen.

DET VAR DET. krampuss

5 kommentarer
 • Yrsa

  Sara <3 stor varm kram till dig

 • Tove

  <3 nedstämdhet och svängande humör under gravve är jättevanligt! Men med det sagt inte nåt man ska strunta i för det! Kan va värt att ta upp med din bm!! Ta hand om dig !

 • Flora Wiström

  du är mitt hjärta
  ps kommer inte hinna innan kl 11 idag … hahaha
  ses till lunch iaf LÄNGT har du också tacos?

  • sara

   <3! jag visste det!!! jag har också tacos … och jag har med fika … PUSS ses sen

 • sarah

  kan man inte få önska snusnäsduken i rosa/röd kombo nästa gång? mvh drömmare

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *