granen

hej och god dan före dan! låt oss titta på vår julgran för stämningens skull.

vi hade 1000 kronor i presentkort på svenskt tenn som vi fått i inflyttspresent för snart två år sen och inte kommit på vad vi skulle använda till. tills vi nu då kom på att vi skulle köpa juldekorationer för ALLT. aldrig känt mig så rik som när jag tänkt att jag ska spendera tusen spänn på julkulor. man har de ju hela livet så kändes som en perfekt sak att köpa.

men rikedomskänslan var ganska kort ty det var förvånansvärt få det räckte till hehe. slutade med att jag lade till tvåhundra spänn också. hur som helst — väldigt lyxig topping till granen har vi nu. valde den här orangea med en insekt målad på. och två fåglar i papper!

en röd med rosa ränder

den här kulan valde soffe & det är hennes kula nu. lovar alltid hänga högt. & så ett set med sex mindre gröna lökformade kulor.

så de blandas med t ex vårat ärvda pynt från johans morföräldrar. den här röda grisen är verkligen en favorit.

och de blå pepparkaksfigurerna som fick hänga nära varandra

den guldgröna mörka gamla glaskulan köpte jag på en loppis för några veckor sen

men mina favoritkulor är nog de här som går i en rosa till blå gradient som jag också köpt på loppis

ett metallornament formgivet av maja sten fick hänga i toppen i år.

och så avslutar vi med en bild i helkropp i dagsljus. vår gulliga lilla gran.

oj de senaste veckorna har varit väldigt intensiva. men nu är jag ledig i nästan en vecka. i dag har jag och johan ätit finlunch teatergrillen med soffe & carl och nu ska jag slå in julklappar och rimma medan han julbakar. hoppas att er julafton är snäll mot er i morgon. man måste inget ♥

2 kommentarer
  • Ajli Müller

    Har du sett julkalendern Julens hjältar? Om inte så känns det som att du behöver det. Jag tror att du skulle gilla den. Och jag tror att du skulle älska dina julpumplor ännu mer varje dag efter det.

    • sara

      vi såg den förra året! följe varje dag liksom. det var därför pepparkakspersonerna fick hänga bredvid varandra nu. <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *