hej

här går ni in. tusentals personer. väntar på att jag ska berätta något. vad ska jag berätta?

att jag tänkte förut att det kommer en vår men fick tänka om och tänka det kommer fler vårar. att man kan ta ett piller som verkar funka mot sånt som inte syns. att pia har skrattat för första gången i sitt liv. att jag inte gråtit på många dagar nu. kan jag gråta längre? jag vet inte men det är praktiskt att inte göra det just nu.

att sommaren är här. att vi köpte en bil på blocket (och att vi lagat ACn för en femtedel av bilens värde). att vi (och med vi menar jag numera vi tre) har varit på yrsas lantställe med henne andrea och alexandra. att jag kände mig glad. i morgon ska vi åka iväg igen. ut i skärgården. till min moster. sen en vecka jobb kvar och sen fyra veckor på landet. undrar hur det går för solrosorna. på midsommar hade det kommit små plantor vid de flesta av fröna jag sått.

tills jag har något mer att berätta:
hoppas att ni får en fin sommar. puss

26 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *