frågor och svar del 3

de sista svaren till frågorna i frågestunden kommer NU

vem är du?
jag heter sara elisabeth edström och föddes den femte mars 1993. jag älskar indisk mat och speciellt att äta den tillsammans med johan. jag tog studenten i våras efter tre år på det naturvetenskapliga programmet med inriktning foto. jag har väldigt svårt att beskriva mig själv men agnes brukar säga att jag alltid ser det goda i människor. jag tror det gör mig naiv. en annan avgörande egenskap hos mig själv är att jag är ganska så klumpig och liksom hetsig. allt ska gå fort och då blir det kanske lite så att saker går sönder och jag får blåmärken.
 
vad vill du bli när du blir stor? 
det vet jag inte än! något kreativt kanske. vi får se.

om du kunde få bo var som helst i hela världen, var skulle du bo då?
under samma tag som han jag älskar i ett hem fyllt av allt det som är vårat 

om du bara var tvungen att äta en sak i resten av ditt liv, vad skulle du äta då? 
MYCKET svår fråga. jag brukar fastna i perioder då jag äter samma sak hela tiden men även fast man tycker det är så himla gott i början så tröttnar man ju faktiskt väldigt fort. men jag tror jag skulle välja potatis för då kan man äta potatismos/potatisbullar/kokt potatis/bakad potatis/potatisgratäng/pressad potatis/råraka osv. alltså massa gott.

vilken grundskola gick du i? 
först ekebyskolan från sexårs till femman och sedan vallentuna friskola sexan till nian.

och gymnasium? 
åva gymnasium i täby. jag läste naturvetenskapliga programmet med inriktning foto.

favorit stad? 
jag måste nog säga stockholm här.

och vad tycker du om skönhetsidealet och alla unga flickor (även pojkar) som får ätstörningar. vad har du för syn på mat, jag tycker du verkar så underbart glad och hälsosam på så sätt att du äter bara det du älskar utan att tänka och njuter. förstår att du visar upp dina glada dagar och du är ju människa, såklart. men mår så förbannat bra av att läsa din blogg. en lugn oas i all hets och hälsa och äta små portioner och bara uppmärksamma mat på FEL SÄTT. PUSS OCH SKUMBANAN
alltså tack!! vad jag blir glad. såhär: jag tycker att det är hemskt att så många mår dåligt över något som för mig är det bästa som finns. alltså jag älskar mat. både att laga och äta. visst kan jag försöka äta nyttigt då och då för jag känner mig ”duktig” men jag tror att jag är alldeles för kär i mat för att kunna klara mig utan att äta allt jag tycker är gott närhelst jag blir sugen på det. sen är det ju också viktigt att jag äter mycket eftersom att jag tränar tre-fyra gånger i veckan så om jag inte skulle äta så mycket som jag gör skulle jag nog försvinna. och det vill jag inte.

är du självsäker?
det är en bra fråga. jag tror att jag är ganska självsäker men har inte världens bästa självförtroende.

hur mår du just nu? 
jag mår bra! tack som frågar.

vad är de bästa komponenterna i en snygg utstyrsel?
det skulle nog vara en fin kjol och någon överdel som passar till för min egen del pga det är det jag trivs bäst i. tänker att en kan nog bära vad som helst och få det att se fabulöst ut sålänge man trivs i det själv.

vad gör du just nu? vad är dina framtidsplaner? vad vill du göra? vad vill du jobba som? vart vill du bo? vad vill du lära dig? och förresten; hemskt bra blogg 
tack så mycket! jag jobbar natt en eller två gånger i veckan och läser en kvällskurs. jag har stora framtidsplaner men jag skulle vilja jobba med något där jag får skapa och inte bara sitta och göra samma sak dag ut och dag in. jag vill bo i stockholm de närmsta åren men skulle verkligen kunna tänka mig att flytta till exempelvis london när jag är lite äldre. just nu vill jag lära mig illustrator så jag kan hantera det ordenligt och så vill jag lära mig laga en massa ny god mat!

favoritglass?
ben and jerry’s half baked! eller saltlakritsglass.

måste börja med att din blogg är himla fin och att jag alltid blir lite extra fuzzy i hjärtat när jag ser alla fina bilder och läser allt fint! var och vad pluggade/pluggar du? vet du vad du vill göra vidare i livet? står själv inför högskoleval och har såsåså svårt att bestämma mig. 
tack vad du är snäll. först gick jag gymnasiet i täby och då linjen natur med inriktning foto (väldigt märklig ja men ganska bra också). i höstas läste jag en franskakurs på 30 hp vid su men valde att inte läsa fortsättningskursen nu i vår. nu läser jag en kvällskurs på tio veckor på berghs school of communication. jag vet inte riktigt vad jag vill göra och det är väldigt frustrerande. får hoppas att det kommer snart.

vem är din stilförebild? motivera
alltså jag har ingen riktigt uttalad stilförebild som jag följer därav är det svårt att motivera! men jag inspireras ju såklart mycket av andra snygga människor jag ser + bloggare jag läser! exempelvis flora wiström och lovisa ranta. och jag älskar tumblrn fuckyeah60fashion. blir väldigt inspirerad. FAST NU kom jag nog på vem som är min stilförebild ändå när jag redan skrivit svaret! det är ju sophie för bövelen! världens vackraste sophie min bästa vän som är den mest stilsäkra jag vet. henne inspireras jag av massor.

nu har du och din kille varit ihop längre än jag och min, men vi har ändå hållit ihop i ett år nu. hur passar du ihop kompiskretsen med pojkvännen och hans vänkrets? i mitt fall är de så himla olika och det känns så konstigt att behöva ”prioritera” någon av dem. 
alltså johan är med mig och mina vänner i bland och jag är med honom och och hans kompisar i bland. men så är det ju vissa vänner som man klickar bättre med och då blir det ju mer att vi umgås tillsammans då!

hur ser din familj ut? blev lite nyfiken! 🙂 
min familj består av mig min två år äldre storebror marcus mamma anna samt pappa jörgen. här är en bild på oss:favoritmusiken? nån trevlig spotifylista kanske? 
jag är faktiskt väldigt dålig på att göra spotifylistor. lyssnar oftast på hela album och dessa mest just nu: (optica – shout out louds) (somewhere else – indians) (jessica pratt)

 

bästa second-handen i Stockholm? 
tyckte nog det var gengåvan här i min lille ort förr men den är stängd nu. som jag tror jag svarade förut tycker jag nog bäst om myrorna ropsten i stockholm!

min fråga, eftersom det imponerar så mycket på mig och jag har svårt för de själv är: hur får du drivet/peppen/tiden att hålla igång bloggen så bra som du gör? 
alltså jag bloggar ju för att jag tycker det är roligt! om jag inte skulle tycka det behöver jag ju inte blogga. men det blir ju inte direkt sämre av att en får världens egokick av alla er som alltid skriver snälla saker. dessutom är bloggen ett himla bra verktyg för mig själv pga har världens sämsta minne så den är asbra att se tillbaka i. tiden vet jag inte hur jag får riktigt. tar mig den. (och så kan det ju höra ihop med att jag inte har ett 9-5-jobb att gå till)

vill du flytta hemifrån? och isåfall när?
jag vill flytta hemifrån och ha ett eget hem med johan så snart det bara går. men det lär nog dröja ett litet tag till.

var kan man hitta din gamla blogg, om man får fråga
http://imfinethanks.blogg.se heter den! och nu fastnade jag i bilder från sommaren 2011 (därav endast bilder från den sommaren och den bloggen i detta inlägg förutom den på min familj som är från sommaren 2012). längtar efter sommar. 

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *