lista och foton som glömts bort

lista stulen så oförskämt från un velo

hur har din dag varit?
fin tack. i skrivande stund är det söndag kväll och söndagen började med frukost i sängen med johan följt av en promenad och i dag har jag varit på kalas hos johans mamma som fyller år på tisdag. ätit god mat och god semla. sen spelade jag innebandymatch och vi vann med 4-10 (det är mycket) och nu ligger jag i sängen med pyjamas och har precis gjort färdigt en skoluppgift tills i morgon (måndags då alltså när detta publiceras). 

vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu? 
jag hette Emilia de två första veckorna i mitt liv men sen så ångrade sig mamma och pappa. så kanske det?

vilket är ditt största beroende?
lösgodis. och min iphone.

vad gör du när ingen annan ser?
instagramfotar mig själv. 

finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
ljudet när man öppnar en glasburk med mat. typ köttsoppa på burk.

om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
googlade ”psykiska sjukdomar” för att hitta den minst icke önskbara och hm. skulle nog ha någon form av impulskontrollstörningar. typ trichotillomani. men skulle ju helst tacka nej om det gick.

vad beställer du på krogen?
öl för det är gott och billigast oftast.

vilken är din största skräck?
jag vet faktiskt inte. tänker att det är dumt att gå omkring och vara rädd i onödan.

hur gör man för att ragga på dig?
man skriver en anonym kommentar och är killen jag stalkat i en termin

vad har du funderat över på sistone?
vad jag ska göra ”in the future” så att säga. och hur det ska bli att gå på systembolaget för första gången. haha.

vad var det konstigaste som hände i helgen?
det var inte en sådan konstig helg men kanske alla bidrag som vi såg i melodifestivalen i går.

när skäms du?
när jag är ensam och trillar/halkar/snubblar. händer för ofta.

berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
en gång när johan väckte mig med frukost på sängen och det regnade ute och vi tog ett långt bad mitt på dagen och lyssnade på regnet och tittade på varandra och sa fina saker och jag kände mig bara så himla fin och bäst och kär och älskad

vem är den mest kända människa du talat med?
jag tänkte skriva kristian luuk här för jag råkade fråga honom om vägen en gång utan att veta att det var han. inte så imponerand heller kanske. men sen kom jag på att jag pratat med win butler alltså arcade fires sångare och låtskrivare!! trodde inte att det var på riktigt när det hände men det var på dalhalla någon timme innan konserten 2011 och han stod på läktaren och vi gick till honom och fotade och pratade och kramade. var nog lite pinsam pga trodde knappt det var på riktigt men det var det!

vilket uttryck använder du lite för ofta?
”eller hur?” måste alltid ha medhåll efter varje påstående jag formulerar.

har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
hm. inte direkt som jag kan komma på.

vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
sitter och bloggar och datorn säger att den kommer dö när som helst och laddaren är i andra delen av huset. varje dag

vad gör du när du är ledsen?
blir kramad förhoppningsvis. det brukar fungera för att få det att kännas bättre.

om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
en klänning. verkar praktiskt då det täcker allt. skulle ta en svart också för det känns inte som en tröttnar på’t.

har du någon gång slagit någon?
ja. kommer ihåg en gång när jag slog jennifer (alltså PÅ SKOJ jag lovar) i klassrummet i sjuan och det började forsa blod ur hennes näsa (hon blöder väldigt lätt näsblod tåls att tillägga). ganska stelt pga blev väldigt tyst i klassrummet men sen gick vi in på toan och torkade bort det och skrattade åt det.

vad ser du fram emot just nu?
onsdag för jag ska träffa sophie och fira amandas födelsedag! torsdag för jag ska hänga med farmor! fredag för jag ska klippa mig! lördag för jag ska ha kalas! söndag för jag ska på loppis! tisdag för jag fyller tjugo! så ganska så mycket faktiskt. puss hej

1 kommentar

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *