lite nytt

ett par nya skor från loppis som jag kanske invigde i dag trots ca 15 cm för hög snönivåoch en ny tvbänk från loppis den med! så nu (alltså just nu möblerar om ca tre gånger i veckan pga kan aldrig bestämma mig) ser det ut såhär i mitt rum om man ligger i sängen och vill exempelvis titta på girls. mycket bra.

hängde om lite bland tavlorna också och hängde upp en gammal skapelse som ville se lite dagsljus. 

såhär ser hon ut på närmre håll.
 
och i dag har jag fått en dator så äntligen kan jag blogga när och hur jag vill utan att behöva låna någon annans och ha alla bilder på en miljon olika ställen. hurra! nu ska jag gå och lägga mig bredvid pojken min. god natt!
 
ps. fortsätt ställ frågor här! svarar i helgen tänkte jag. puss!
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *