lördag och söndag

i lördags tog jag och johan en promenad till ett fik efter lång sovmorgon med god frukost och film (robot and frank som var ganska bra gillade stämningen i den). han bjöd mig på macka och kaffe och vi åt och pratade länge.
på kvällen hade anna kalas för att hon fyllt tjugo dagen innan! hurra! vi blev bjudna på mat och vin.

min fina kille.

när alla gäster gått gick jag johan anna och amanda över gärdet till ballbreaker.
vi skulle spela biljard!

amanda!

födelsedagsbarn!

öl!

och jag och anna som vässar kö och dricker öl på samma gång. jag var så himla dålig på biljard 🙁

men anna var kickass så hon var glad! sen åkte jag och johan hem till mig där min bror var med sina kompisar så stekte vi hamburgare och drack champagne till innan vi somnade tungt. fint ska det vara.

på söndag förmiddag åkte jag och min mamma på loppis. jag hittade två bra grejer ska visa sen!

min gulliga mamma

sen träffade jag sophie och vi kokade soppa på ärtor

och åt med räkor

och ostmackor

och drack cava och såg på girls i min säng. i bland behöver man sånt. en söndag med bubbel och sin bästa vän. 
8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *