vår 2012

blev ett långt avbrott i min årsresumé pga datorincidenten men nu kommer fortsättningen! här är vad jag hade för mig våren 2012 och här finner ni föregående inlägg. vi var hundvakt och jag och soffen gick soliga promenader på grusig asfalt. fyllde nitton fick en diana av johan brunchade med alice och linnet bowlade med hela familjen och åt middag ute. det var en fin födelsedag.
jag var barnvakt och ÄNTLIGEN äntligen kom det jag och anna jobbat så hårt med i flera månader: vår bok! agnes bjöd mig på trerätters och hemmaspa i födelsedagspresent <3

studentskivorna började och på en var jag mimmi pigg och felicia och andrea sam och frodo! här är sam. 
gjorde hemmagjord sushi (för första gången för mig!) med anna och en helg firade vi att projektarbetet var färdigt med loppis pyssel bio och satsig trerättersmiddag. 
en annan helg åt jag och johan lyxfrukost hade tacokväll med mojitos gick på fotboll och åt varmkorv och jag var prinsessan leia på sophies studentskiva (obs halvfärdig här)

det var free cone day och vi åt gratis glass och jag tog körkort!!! sedan över påsken åkte vi till landet. jag gosade med agnes och sydde en siamesisk-tvillingklänning till mig och sophie som vi hade på en studentskiva med temat ”första bokstaven i ditt namn”

på påsklovet åkte jag och johan till london och njöt av våren och körsbärsblommorna och åt absurt mycket indisk mat. 

sen fyllde sophien 19 och vi firade hemma hos henne innan vi gick ut en bunt tjejer! sen var det mösspåtagning med bubbelfrukost hos anna var så jävla lycklig här.

köpte studentskorna för snart snart var det vår tur och tog långa omvägar hem för jag hade tid. gick promenader med sophie och gick ut och drack öl/vin/cola med alice linnet och anton.
jag och soffen fick fribiljetter till cirkus av en jonglerare och gick på bakluckeloppis. åt sushi i en park och satt vid kajen vid tullhus tre och drack öl med johan erik och damien. 

sen kom dagen vi väntat på i tre år och jag var gråtmild hela dagen. på champagnefrukosten hos stina i klassrummet med tårtor och mössor i aulan med talen vid lunchen när vi höll handen hårt och krampaktigt och sprang och när min mamma pussade mig på kinden. gråtmild på flaket gråtmild på mottagningen gråtmild när jag somnade. gråtmild när jag ser bilderna nu. men det avslutar iallafall våren 2012. min student. 

 
nästa inlägg blir sommaren. puss
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *