en bra måndag bara

jag ville göra våfflor till frukost. 

vaknade på bästa sätt bredvid johan och eftersom att det inte fanns något våffeljärn att hitta blev det pannkakor med glass och hallon istället. åkte in till soligt stockholm och fikade med emelie och sedan hem igen och åt snabbt favoritpizzan till lunch och hann njuta i fem minuter med en filt en pojkvän en katt med ryggen mot soldränkt husfasad innan jag sprang till jobbet. klippte i silkespapper och limmade och hetsade till tåget och till skolan och i dag hade vi lektion i typografi och det var bara så himla bra. läsa artiklar om typografi på vägen hem på tåget och sedan äntligen få de där nygräddade våfflorna tack vare världens bästa kvinna min mamma. somna som en vaknat efter ont i magen av skratt. älskar honom. 
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *