söndagen den tjugofjärde

dagen började med frukost på sängen med världens finaste kille. sen åkte jag till tygaffären och köpte tyg och därefter till kulturhuset och träffade anna i min klass. vi spånade idéer till ett grupparbete i ett par timmar.

efter det gick jag och åt lunch på hurry curry helt för mig själv (ursäkta mobilbild men vågade inte fota med kameran……). någon slags böngryta och en sjukt god biff. uppfattade inte vad den bestod av men smakade som en potatisbulle deluxe och jag älskar ju potatisbullar. skissade lite medans jag väntade på att alice skulle bli klar att träffa mig. 
till slut fick jag se na! finot.
vi gick i affärer och hon köpte bödvändigheter som till exempel nya jeans.
sen åt vi glass och njöt i solen (det var faktiskt endast några ynka men ändå PLUSGRADER i dag). första utomhusglassen. åttiåttan för mig och twister för alice. vi tog farväl och jag tog roslagsbanan hem. hade kvällssolen i ögonen medans jag läste de sista sidorna i just kids och var verkligen tvungen att behärska mig för att inte brista ut i gråt där jag satt. så vackert men oändligt sorgligt slut. fin bok. 
när jag kom hem stekte jag en omelett med chevréost timjan och pinjenötter som jag åt med avokado till middag (tänkte gör en god toast men så fanns inget bröd).
och så sydde jag klänningen ovan innan jag åkte hem till jora! nu sitter jag bredvid honom. han som gör arbetsprover och tar pusspauser med mig emellanåt. väldigt lång och bra söndag. 
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *