gårdag och dag

skärtorsdag:

köpte godis gjorde papppåsar och fyllde till familjemedlemmarna och gömde i hela huset. promenerade på solig och torr asfalt innan jobbet och efter jobbet med. lagade middag tillsammans och skålade för hans skull och såg modern family tills vi stupade.
 
långfredag:

vaknade av hans pussar (ledig!) och ögonen gick knappt upp och sen gick han men kom tillbaka en halvtimme senare med varma scones och fler pussar. vi sprang i solskenet och letade påskägg hos mig. åt restlunch i soligt kök och sen jobbade vi. han med sitt och jag med skoluppgifter. drack kaffe och lyssnade på david bowie. efter ett tag kom erik och höll hos sällskap. nu ska vi ta oss en drink och efter middagen ska vi åka hem till erik för att dricka öl med vänner som är  hemma på påskbesök från andra hörn av landet. sen får vi se var vi tar vägen! glad påsk! 
23 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *