nya vårskor

det började i höstas. på dr martens hemsida men de var alldeles för dyra och jag alldeles för snålsen blev det realisation och genast var de slut i min storlek. så jag fortsatte leta och de fanns på fler ställen men aldrig i min storlek och fanns de i min storlek så var det en scam-sida som inte ens hade någon kontaktsida. där vågar man ju inte beställa.så gick det månader och så åkte johans mamma och syster till london och jag sa ”snälla köp dem om ni ser dem” de fanns ingenstans alla sa att jag skulle se efter på internet
så jag gjorde väl det. och månader efter hade en sida som förr inte hade dem i min storlek fått in dem ett ynkaste litet par! på rea men frakten kostade nästan lika mycket som skorna men vad gör väl det när man längtat och längtat och nu är de mina! vi kommer uträtta stordåd det känner jag på mig
14 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *